"Kājene" - stāvbremze » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » "Kājene" - stāvbremze

Lapas: 1 2 3 [4] 5
"Kājene" - stāvbremze ( 8351 )
migano

351 ziņas

PM

nēnu tas skaidrs ja tā būtu ka neatlaiž. Bet man atbrīvojās bremze.

Kā normāli kājenes pedālis tak ar roku līdz grīdai nospiežams, ne ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

ibiodizels

695 ziņas

PM

Grūti tikt pie mehānisma stiprinājuma tālākās skrūves,vienu varēja izskrūvēt kad pedālis nospiests.
Iekšā stipra atspere,to nofiksē un tad ņem trosi ārā,savādi būš čakars atlikt atpakaļ.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

Ezis2: "
ar roku neesu spiedis bet ar kaaju diezgan briivi spiezas un gandriz lidz gridai. Sakuma peec taa remonta tas taka drusku samulsinaja ka nebus bremzes bet apskatee paradija gandriz tik pat cik darba bremzes :o kautkadus 2,8 prms tam aceros ka pedalis spiedas gruuti un labi ja lidz pusei
"

2.8 ?? kur tādu var dabūt trumuļiem ? Cik tad priekša ? Nesanāk ka pakaļa jau stiprāk bremzē ?

man :
Ass Labais Kreisais Bremžu tips
1 2.8 2.5 D
2 1 1.2 D
2 2 2.3 S

Nu jā, ir tur tāds regulētājs, kas attiecīgi regulē stiprumu attiecību, karājās sānā tāds bumbieris

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

migano

351 ziņas

PM

man prieks bremzes griezas auksha lidz 3,8 ;) bez stresa
"

bet tas laikam atkarīgs kā piespiež. Palūrēju, pagājušā gadā dodge priekšas bremze arī bija 3,xx.

Man reiz mazdu negribēja laist cauri, nepietiekama efektivitāte bremzēm. Izrādās inspektors jaunais švaki pedāli piespiedis ...

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

ar roku neesu spiedis bet ar kaaju diezgan briivi spiezas un gandriz lidz gridai. Sakuma peec taa remonta tas taka drusku samulsinaja ka nebus bremzes bet apskatee paradija gandriz tik pat cik darba bremzes :o kautkadus 2,8 prms tam aceros ka pedalis spiedas gruuti un labi ja lidz pusei

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

man prieks bremzes griezas auksha lidz 3,8 ;) bez stresa

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

es gan bieži lietoju to bremzi. un protams ka ar roku ir grūti nospiest. tapēc jau tā ir kājas bremze

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

CGV2003

67 ziņas

PM

"

Velns tad jau man ar būs jāpapēta savējais. Man it kā bremzēties bremzējas, fiksēties fiksējas un atlaist arī var. Bet ja te čaļi saka ka ar roku varētu nospiest tad man toč tā nav. Man viņš diezgan tālu jānospiež līdz vietai kur viņš vispār sāk fiksēties un pie tam tam spiešanas spēkam jābūt pamatīgam. Katrā ziņā ja tas pedālis būtu jāspiež manai sievai tad 100% ka viņa viņu nevarētu nospiest līdz vietai kad tas nofiksējas. Laikam tāda vāja vieta šiem autiņiem. Jo visi braukā ar B/G kas ir automāti. Un parasti pietiek ar Parking. Līdz ar to bramze ikdienā netiek izmantota. Parasti laikam sāk meklēt un skatīties kad TA jāiet.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » "Kājene" - stāvbremze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online