|
"Kājene" - stāvbremze ( 8352 )
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2012-03-15 10:03:21
pedalim ir auto regulacija, bet vairums gadijumos ta pat vajag pararinat troses pie savienojuma auto apaksa. es parasti parzageju m6 uzgriezni, un uzliekot uz troses saspiezhu to. viss darbojas
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
migano

351 ziņas
PM
|
2012-03-15 10:03:35
paag, ar uzgriezni jau tiek nospriegota trose, nevis palaista vaļīgāk., tur kaut ko galā jāliek klāt būtu...
Tas auto spriegotājs kā atlaižās ?
Mjā, laikam nāksies vien ņemt nost pedāli un skatīt, ja tur ir kas darāms. Bet ja tas fiksējas ja nav nenormāls stiepiens, tad itkā jābūt kārtībā
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
migano

351 ziņas
PM
|
2012-03-15 10:03:49
nu troses labi staigā, ar roku raustīju apakšā. Pedālim nav kaut kāds auto adjuster ? Manuālī lasu, tā arī nesaprotu. Varbūt tas ir ieregulējies uz stipru spriegojumu un to arī izmanto. Es saku, kad bez pieāķētas troses, nospiežu pedāli un ar roku paraustot neatlec atpakaļ.
pedālim tad jābūt ka ar roku var nospiest, nevis ar kāju no visa spēka stūrē iekrampējies.
Jāieliek troses galā kāds pagarinājums regulējams
Kas ir jaucis - tai mehānismā ir tikai vienā vietā robi, pie paša pedāļa un kas redzami pat nenoņemot, neizjaucot ?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2012-03-15 11:03:13
jā, man prasjās nostiept trosi vairāk. ta sistēma darbojas tik kad viss ir salikts. atlaid galveno trosi no savienojuma, tad varēsi atāķēt no pedāļa.
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
migano

351 ziņas
PM
|
2012-03-15 11:03:16
manuālis itkā nesaka ka grūti tikt pie tās skrūves, viens iesaka drošinātāju kastu atskrūvēt. Bet man liekas ka mana problēma ir nenormālā pretestība nospiežot. Kādi varianti kādēļ tāda pretestība ? Vienīgais spriegojums ir atspere pedāļa mehānismā ?
Troses gājienu trumuļos nevar palielināt ? Tur, cik atceros, bija tikai regulēšanas mehānisms, kas pievirza bemžu lokus tuvāk trumuļiem.
Jo pedālis bez troses viegli spiežās un fiksējās. Vienas pašas troses raustot ar roku aiz galiem zemvadītāja puses sliekšņa normāli staigā, bet gājiens ļoti īss. moštur vainu meklēt, nevis pedālī ?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Ezis2

1676 ziņas
PM
|
2012-03-15 11:03:17
migano: " manuālis itkā nesaka ka grūti tikt pie tās skrūves, viens iesaka drošinātāju kastu atskrūvēt. Bet man liekas ka mana problēma ir nenormālā pretestība nospiežot. Kādi varianti kādēļ tāda pretestība ? Vienīgais spriegojums ir atspere pedāļa mehānismā ?
Troses gājienu trumuļos nevar palielināt ? Tur, cik atceros, bija tikai regulēšanas mehānisms, kas pievirza bemžu lokus tuvāk trumuļiem.
Jo pedālis bez troses viegli spiežās un fiksējās. Vienas pašas troses raustot ar roku aiz galiem zemvadītāja puses sliekšņa normāli staigā, bet gājiens ļoti īss. moštur vainu meklēt, nevis pedālī ? " at tev barabanos mehanisms nav ieruseejis ?  parasti sviras pie kuram pienak troses neiet lidz galam atpakal un tapec ari troses paliek valigas ;) un deel taa arii automatiska regulacija parstaj darboties..
Atbildēt uz šo ziņu
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8
|
|
Ezis2

1676 ziņas
PM
|
2012-03-15 11:03:27
es nezinu vai tam ir kads sakars ar to bedali man tur nav naacies veel liist ieksha... man bija taa ka auto nostaveja 3 menesus pec tam gaju skati un mani izmeta araa jo atlaizot kaajeni joprojam bremzejas riteni nu tur bija vairak ka skaidrs ka kautkas ierusejis kad pacela auksa uz pecelaja paraustiju troses un vinas bija valigas
Atbildēt uz šo ziņu
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8
|
|
migano

351 ziņas
PM
|
2012-03-15 11:03:47
zin, man liekas tiešām ne tur bakstos. tas dodge gadu gandrīz stāv pagalmā.
Uz pagājušo skati es tur trumuļus jaucu.
Domāju ka te bbūs variants, ka plāksne, kurai trose klāt trumuļos, stāv kaut kādā gala pozīcijā un "auto adjusters" pedālim nostiepis trosi. REzultātā gājiens mazs un bremze ir tā, ka uzreiz nobloķē.
Kurš par to ka trumuļus pārjaukt, jo troses gājiena īsums tikai tur meklējams ?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Lapas:
1
2
[3]
4
5
|