Aizdedzes aclēga » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizdedzes aclēga

Lapas: 1 [2] 3 4
Aizdedzes aclēga ( 8591 )
stendec

95 ziņas

PM

Man ieteica atslēgu pasūtīt no ebaja, apskatijos ka manam auto maksā ap 8-9 Ls bet tur ir tāda piebilde "without Transponders" tas nozīmē ka bez tās elektronikas, tad tāda nederēs?? Jo manlikas ka uz stikla man bija tā uzlīme ar atslēdziņu kas brīdina ka vajag oriģinālo!

Kā ir pašam iespējams ieprogtrammēt?? Un man ir tikai 1 atslēga!

Ak jā:
Voyager 2.0l 2000g♦♦♦

OK par programēšanu atradu, ir vajadzīgas 2 atslēgas...

[quote]NOTE: These models reqire two exsisting programmed keys.

1. Insert one of the two valid keys into the ignition lock and turn to the ON(RUN) position.
2. After the key has been in the ON position for at least five seconds, but no more than 15 seconds turn the lock back to OFF.
3. Remove the key and insert the second valid key and turn to the ON position within 15 seconds. (The second key must not be the same as the first key.)
4. A theft alarm light should illuminate after ten seconds and a single chime sound will indicate entry into the "Customer Programming Mode".
5. Turn the key to the OFF position within 60 seconds and remove the valid key.
6. Insert a new key and turn to the ON position.
7. After approximately ten seconds, a single chime will sound and the theft alarm light will stop. Wait five seconds and turn to the OFF position.
8. The above steps must be repeated to program additional keys."

Atbildēt uz šo ziņu

Esmu no nākotnes!

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Ja tikai viena atslēga, pieprogramēt otru pašam neizdosies. Ja pareizi atceros, bija vajadzīga iekārta ":DRB scan tool" (maksā pāris tūkstošus) un varbūt vēl arī kāds unikālais kods jāzina.
Ja dosi TC Motorā pieprogramēt, pasaki arī, lai izdzēš no auto atmiņas liekās atslēgas.
Tās atslēgas no e-bay laikam bez imobilaizera čipa. Starp citu, pārliecinājies, ka Tev Tas čips vajadzīgs ? Atslēgas ar imobilaizera čipu galviņā bija ar pelēku galviņu, bez ar melnu. Pievīlē vienu par pāris latiem jebkurā atslēgu darbnīcā un parbaudi, ka neder (ja vajadzēs, noderēs durvju slēgšanai). Ieslēdzot aizdedzi ar tādu atslēgu iedegsies uzraksts "Alarm Set"
Ja pareizi sapratu, otreizējai pieprogramēšanai lietotas atslēgas neder.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

stendec

95 ziņas

PM

Nu jā, man ir pelēka un uzlīme uz stikla Imobilaizer... šodien paskatijos...

Atbildēt uz šo ziņu

Esmu no nākotnes!

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Cik runāju savulaik ar signalizāciju licējiem, viņi nekā nezināja par iespējām dabūt kādas "lēto" ražotāju šādas atslēgas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

stendec

95 ziņas

PM

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... Y.m238.lVI

Sanāk ap 10 Ls par atslēgu 35cu vietā, krasta ielā...

Atbildēt uz šo ziņu

Esmu no nākotnes!

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Domāju, vērts šito ņemt kaut vai testam. Es pats arī labprāt sev uztaisītu trešo kopiju, lai nav jāpiķo 25 par pieprogramēšanu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Meklēju tikai dabūšanu tepat uz vietas. Ārzemju forumos arī izlasīju viena ziņojumu, ka sadabūjis lētāk cita ražotāja, bet nenosauca ražotāju. Ja pareizi saprotu Midwest Keyless inc. http://www.launchpadauctions.com/midwes ... s-temp.htm .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Locis

556 ziņas

PM

Vienīgi, cik shippings no US izmaksā?! :roll:
Moš uzprasa astronomisku summu...

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Aizdedzes aclēga
Iet uz: