Aizdedzes aclēga » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizdedzes aclēga

Lapas: 1 2 3 [4]
Aizdedzes aclēga ( 8587 )
Zuris

1249 ziņas

PM

uldii12345: "Man arī stāv priekša atslēgas pielikšana, jo līdz nāca tikai viena. No ebaja pasūtīju pa 20eur, neviens nav nesenā laikā veicis kaut kur pieprogrammēšanu, bez TC ir kādas alternatīvas?"
domāju autobrava pie Mēbeļu nama būs lētāka.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

janni

716 ziņas

PM

Ar atslēgām no ebay uzmanieties. Mazu laiku atpakaļ arī paziņa uzsūtīja - finālā atslēgu nebija iespējams pieprogrammēt pie TC ‘05, jo kaut kas ne tā bija ar immo čipu..

Atbildēt uz šo ziņu

---

Zuris

1249 ziņas

PM

janni: "Ar atslēgām no ebay uzmanieties. Mazu laiku atpakaļ arī paziņa uzsūtīja - finālā atslēgu nebija iespējams pieprogrammēt pie TC ‘05, jo kaut kas ne tā bija ar immo čipu.."
ir,ir gadījies.....

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Varbūt atsūtīts jau citam auto pieprogramēts.
Kad brauksiet jauno atslēgu pieprogramēt, neaizmirstiet pateikt, lai no auto atmiņas izdzēš pieprogramētas, bet pie īpašnieka neesošas atslēgas. Pats savulaik to aizmirsu pateikt, tagad varbūt auto atmiņā stāv vēl arī kāda lieka atslēga.

Atbildēt uz šo ziņu
Ottttto

132 ziņas

PM

uldii12345: "Man arī stāv priekša atslēgas pielikšana, jo līdz nāca tikai viena. No ebaja pasūtīju pa 20eur, neviens nav nesenā laikā veicis kaut kur pieprogrammēšanu, bez TC ir kādas alternatīvas?"

Ja otras atslēgas nav, tad nezinu vai ir cita alternatīva.
Man otra atslēga bija, bet ar salauztu korpusu.
Es apskatījos, ka visa smadzene atslēgai dzīvo atsevišķi, un atslēgas korpuss ar pašu "atslēgu" atsevišķi.
Ebay pasūtīju tikai korpusu šitādu , pievīlēju "atslēgu" un pārliku smadzeni no salauztās. Īzī.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ottttto: "

Ja otras atslēgas nav, tad nezinu vai ir cita alternatīva.
Man otra atslēga bija, bet ar salauztu korpusu.
Es apskatījos, ka visa smadzene atslēgai dzīvo atsevišķi, un atslēgas korpuss ar pašu "atslēgu" atsevišķi.
Ebay pasūtīju tikai korpusu šitādu , pievīlēju "atslēgu" un pārliku smadzeni no salauztās. Īzī."

es šitādu korpusu izvēlējos.

http://content31-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/chrysler/P9103566.sized.jpg?1410349343

ar atslēgām ir tā. ka labāk piekodēt pie TC vienu jaunu lētāko bez pogām. un dabūt no viniem mašīnas PIN kodu. ar divām atslēgām un pin kodu var pats pieprogrammēt nākamās atslēgas cik gribi. bet tas man šķiet tik amīšiem darbojas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

uldii12345

316 ziņas

PM

Zvanīju uz TC, jauna atslēga ap 240eur un pieprogrammēšana ap 25eur. Izskatās, ka būšu ne tādu atslēgu no ebaja izvēlējies, jo nezinu kā, tagad skatoties pat ir nedaudz citas pogas. Iedziļinājos vēlreiz šajā jautājumā un sapratu, ka atslēga jāmeklē nevis pēc modeļa un vizuālā izskata, bet pēc P/N un FCC numuriem, kas ir otrā pusē jau esošajai atslēgai. Jo vizuāli var būt vienādas, bet tie cipari savādāki, iespējams tāpēc arī citiem neder.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » Aizdedzes aclēga
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online