Par riepu spiediena datčikiem » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Par riepu spiediena datčikiem

Lapas: [1]
Par riepu spiediena datčikiem ( 2388 )
wizard

654 ziņas

PM

Spriežot pēc augstāk rakstīta, tā bija dārga acu aizlīmēšana!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Robčiks

4 ziņas

PM

Mana tēma bija izdzēsta kopā ar mani pašu. Turpinot, varu pateikt, ka, mainot jaunu datčiku, aizbraucu uz TC motoru it kā piekodēt, jo dega lampiņa, kas brīdina par pamīkstu riepu. Toreiz atdeva auto un lampa nedega, bet šad un tad iemirgojās. Domāju, ka riepas pamīkstas un tā vajag. Tagad norāvu nost diksus ar visiem datčikiem un uzliku citus diskus ar parastiem ventiļiem. Nekas nemainās. Lampa šad un tad iemirgojas un pazūd. Tad ko viņi toreiz tādu šausmīgi kodēja, ka var pat maukt bez tiem datčikiem?

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 2005

Robčiks

4 ziņas

PM

Pilnīgi iespējams.
Nav viņi nemaz vajadzīgi. Tik prātu čakarē ar to spiedienu. Visu laiku ir maukts bez tādiem un kas tad notika? nekas. var tak just, ka riepa pamīksta. zato var diskus mainīt šurpu turpu ventīļus nepārmontējot.

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 2005

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

It kā jau ideja nav slikta. Starp citu, pie katras riepu pārmontēšanas rekomendē mainīt arī ventīļus, laikam it kā būtu jāmaina arī šitie.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Robčiks

4 ziņas

PM

Lieta jau tāda, ka neko nepārmontēju. Noņēmu ziemenes ar visiem diksiem un ventiļiem un uzliku citus R18 ar vasarenēm. Esmu pat nedaudz priecīgs, ka nekas nečakarē prātu, ka datčiki pazuduši.

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 2005

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Vecie diski ar riepām un ventīļiem/datčikiem Tev stāv garāžā un raida datus par spiedienu :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Par riepu spiediena datčikiem
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online