Airbag lampiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Airbag lampiņa

Lapas: 1 [2] 3 4 5
Airbag lampiņa ( 10379 )
Miltins

260 ziņas

PM

VIN Number:
1C4GP54L7 XB615378 Vehicle Description:
CHRYSLER TOWN & COUNTRY LX LWB WAGON Model Year:
1999

No Incomplete Recalls or Customer Satisfaction Notifications Exist
NOTE:
Results returned represent unperformed or incomplete Recalls and Customer Satisfaction Notifications initiated by Chrysler Motors Company LLC at the time of your inquiry. Paskatījos un cik noprotu viss ir čikiniekā

Atbildēt uz šo ziņu
peterisg

45 ziņas

PM

Paldies visiem par padomiem!!! Nesen kā atgriezos no TC motors servisa. Nomaininīja man to brīnumu stūrē pa nepilnu stundu un pilnīgi par brīvu, tagad viss strādā kā nākas. Arī tā mēdz notikt.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 3.8 97.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Peterisg un Zvērēn, paskatieties tagad interneta linkā http://www.chrysler.com/webselfservice/ ... ame=recall . Interesanti, cik ātri šie atjauno informāciju par rūpnīcas atsaukumu izpildi.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

borisss

181 ziņas

PM

VIN Number:
1C8GYN179 2U525973 Vehicle Description:
Model Year:
2002

Recall and Customer Satisfaction Notification Information:
Click on description to view document
Description Type Issue Date Status
HAND BRAKE MECHANISM
SAFETY
06/07/2006
INCOMPLETE

Man parādīja šitādu... bet laikam esmu nokavējis jo tas issue date ir 06/07/2006 ne? kā tur ir ? Man kaut kas ar to rokas bremzi nav riktīgi , jo citreiz kad norauj aiziet līdz pašai augšai citreiz tikai drusku .

Atbildēt uz šo ziņu
cesars

141 ziņas

PM

Laikam man arī nobira clocksping...... šorīt uz pagriezieniem iedegās airbaga lampa :roll: , par laimi ir rūpnīcas atsaukums, bet parīt beidzas tehniskā apskate , redzēs šie izlaidīs cauri vai ne.....

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Boriss nav nokavējis, jo atsaukumiem ar atzīmi "Safety"nav noilguma. Ja nu vienīgi Chrysler tiešām nobankrotēs?!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

cesars

141 ziņas

PM

iespējams tomēr ka man nav vaina clockspringā, jo man strādā kuīzkontrole un signāls. vakarā mājās braucot AIR BAG lampiņa tā arī nenodzisa.....

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

Zuris

1249 ziņas

PM

cesars"]iespējams: "pabraukāsi ilgāk,arī tie viens pēc otra pazudīs,tad patiešām tai šaibai beigas klāt..

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Airbag lampiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online