Kad auksts raustas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kad auksts raustas

Lapas: 1 [2] 3
Kad auksts raustas ( 7540 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vai strāva uz visām kvēlsvecēm pienāk?Man bij tikai uz divām, drošinātājs pušu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

varbūt tiešām pārāk sasprigstu, ar kaintaino (nebij ne kompja nekā) nobraucu četrus gadus, vienīgā šize bij ka atteica signalizācija, tamdēļ arī pārdevu. a tagad sajūgs, ātrumkārba................esu nomainijis visu ko vien var nomainīt.... un jūtu ka vēl plīsīs........... man pat rodas aizdomas ka manam ir ielikts motors ar ķēdi.............

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

KAd nopirku, nerušināja stūrē tā SPOLE, tad jau viņi lika uz diagnostiku, tad jau laikam ja ko uzrādītu tad būtu nomainījuši vai teikuši!!!
A varbūt kad i silts motors tad nevar noteikt kas ir pa vain!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Saprotu ka daudziem ir tāda problēma!!!!
Man jau iepriekš ar dzinēju bij problēmas, sadegšanas kameras bij iesprāgušas un kompresija gāja uz dzesēšanu. remonts bij kapitāls, atrestaurēju un vie nalga nedaudz raustījās, bet kad tiešām ir temperatūra tuvāk "0" tad izteikti raustas un tie dūmi.
Izlasīju par toi XADO iespaids palika, tagad esmu iegāzis 2 tūbas atliek viena un tad pēc laika došu ziņu kas un kā!!!!
A varbūt tiešām tur uz svecēm i kāds drošinātājs, pasakiet kāds kur tas atrodas!!!!.

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Es gan vispirms pārliecinātos par to, ir vai nav ķēde tam motoram, un pārbaudītu iesmidzināšanas momentu un smidzinātāju spiedienu,kā arī kompresiju, domāju, ka Xado par ļaunu nenāks, bet šo problēmu neatrisinās.(starp citu, kādu xado pieliki, pie eļļas?)

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Gāzes pedēļa piespiešana iedarbinot atrisināja nevienmērīgu motora darbību pirmajās sekundēs. Tā kā līdz -12C motors pielec zibenīgi, nedomāju, ka tā ir problēma.
Klausījos, kā benzīnnieki zāģē starteri, manējam pagriez atslēgu un jau rūc.
Starp citu, Vēsais, pārbaudīji vai tavējā stūres "Clockspringam"nav joprojām neizmantots rūpnīcas atsaukums ? Tad TC Motorā varētu salabot bez maksas. Vai kapitālo remontu taisīji dīzelim ? Cik izmaksāja ?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kas tas pa "Clockssprings"
Jā taisīju dīzelim. Kopā izmaksāja Slīpēšana, sadegšanas čaulu nomaiņa un darbs (250 ls) plus (ella, tosols,filtrs, blīves)

Par to XADO pieliku dzinējā

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Varbūt kļūdos un runājam par dažādām lietām, bet biju domājis clockspring(angliski)=Tavs pieminētais "stūrē tā spole". Kādreiz tika diskutēts par to lietu http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... lockspring .

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Kad auksts raustas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online