Kad auksts raustas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kad auksts raustas

Lapas: [1] 2 3
Kad auksts raustas ( 7541 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Iepriekšējais autiņš bij benzinieks, tagad esmu iegadājis CV dīzeli. Ir tād problēma Kad iedarbinu viņš tā nedaudz raustas un kādas 10 - 15 sek. dod ārā zilganbaltus dūmus, kad raustīšanās pazūd, tad arī dūmi, vai kāds zin kas pa liet!!!!!
Otrs ir nedaudz pasildot tas i pars minutes, sāku braukt mans dzeris raustas, vai tas i normāli!!!! Vēlāk ka tempret ir oki, tad viss arī ir oki!!!!
Jau laikus saku paldies par sniegto padomu!!!

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Kāds smidzinātājs varbūt nestrādā aukstam, kā nākas, kvēlsveces arī der pārbaudīt, un arī motora atbalsta spilvenus, bet tad raustītos uzsākot arī silts., ja gadījies motors ar ķēdi, tad to gan nomaini, jo tādas pazīmes var būt, kad iesmidzināšanas moments nedaudz par vēlu-ķēde izstiepusies, kaut 98 gadam jābūt ar zobratiem, bet pārbaudīt vajag.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ir divas lietas, kas, ja nav nekas nopietns noticis dzinējam, kuras ir svarīgas, lai dīzelis neraustītos- 1) aķim jābūt pilnam un spējīgam labi iegriezt sparartu + klemmēm labi jāsakožas ar vadiem; 2) degvielai ir jābūt vismaz 1/3 bāka un kvalitatīvai.
Pārējos sū var meklēt pēc tam.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kvēlsveces nomainiju, varbūt jāparbauda tie smidzinātāji!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ja jau nomainīji kvēlsveces un vaina paliek, značit pa velti to darīji.
jāsāk ir ar sīkumiem, un vislabāk ar diagnostiku ! tas atmaxāsies ātri vien, pie reizes uzzināsi vēl daudz ko pārsteifdzošu par savu jeri:)

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Apskaties vai Tev nav trāpijie modelis ar ķēdi . Reti bet ir arī 98.g ar ķēdi. Ja ķedinieks tad vaina skaidra. :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kopš gaisa temperatūra noslīdēja zem +4 C manējais arī pie iedarbināšanas pirmajās sekundēs nedaudz noraustās. Lai novērstu pavisam nedaudz pie iedarbināšanas jāpiespiež gāzīte.
Par dūmiem no izpūtēja - pirmajās sekundēs nav redzami, tad uzsilst izpūtējs, iztvaiko kondensāts un kādu brīdi nāk balti garaiņi. Pēc tam atkal izplūdes gāzes neredzamas.
Tā runā, ka zilgani dūmi ja cilindros tiek dzesēšanas šķidrums.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

mans arī raustas kad ir zem +3 no rītiem, kādas sekundes 10, un tā tizli grab, bet tad pāriet, a kad iestrādājas ir ok, es domāju ka manam viens cilindrs gļuko. pamēģināšu iegāst XADO, redzēs ko tad motors teiks

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Kad auksts raustas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online