termostats » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » termostats

Lapas: 1 [2]
termostats ( 3070 )
RMatisons

559 ziņas

PM

uldii12345: "Kā var zināt vai termostats darbojas pareizi. Nav tā, ka ļoti ilgi, bet kādas 5 min braucot vajag, lai uzsiltu līdz teperatūrai, kad pārslēdzas uz gāzi. Vecajam kraislerim tas notika ātrāk. Kad uzsilst, tad temperatūra pa vidu un nelēkā, kā būtu jābūt, vienalga kā braucot un pa šoseju vai pilsētā."

Kāda ir gāzes pārslēgšanās temperatūra iestatīta? varbūt vnk tā nav termostata vaina.
p.s. man volvo kad bija tad arī ātrāk pārslēdzās nekā tagad. Temperatūras vienādas iestatītas.
Motori jau arī ir savādāki.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

uldii12345

316 ziņas

PM

RMatisons: "
Kāda ir gāzes pārslēgšanās temperatūra iestatīta? varbūt vnk tā nav termostata vaina.
p.s. man volvo kad bija tad arī ātrāk pārslēdzās nekā tagad. Temperatūras vienādas iestatītas.
Motori jau arī ir savādāki.
"

Temperatūras ir apmēram vienādas, es vairāk domāju jautādams, ja ietu pa lielo loku tikai, tad taču vispār ilgi siltu un temperatūra nebūtu darba braucot pa šoseju? Es vienkārši nezinu, kā tas izpaužas amerikāņu motoriem, eiropas mašīnām tā ir bijis un tad pa šoseju vienmēr temperatūra nav darba.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

AMetro

58 ziņas

PM

Pa šoseju braucot dzinēja temperatūra noteikti nokristos, jo īpaši tagad - vēsākā laikā.
Varbūt jāpaskatās gāzes uzstādījumos? Noteiktiem vadības blokiem var uzstādīt ne tikai pārslēgšanās temperatūru, bet arī ir jānorāda temperatūras devēja veids. Attiecīgi, ja uzstādījumos ir nepareizi atzīmēts temperatūras devēja veids (ja nemaldos, iedalījās pēc pretestībām), tad arī tiek norādīta nepareiza dzesēšanas šķidruma temperatūra, lielāka vai mazāka kā tā patiesībā ir. Tikai viens no pieņēmumiem.
Var jau pamēģināt pārslēgšanās temperatūru uzstādīt piecus grādus zemāku, paskatīties kā auto uzvedīsies tikko pārslēdzoties uz gāzes. Varbūt būs ok un arī agrāk pārslēgsies

IlmarsG!!: "Jaunais varbūt uztaisīts ekonomiskāks un nepieļauj tik lielus siltuma zudumus uz dzesēšanas sistēmu.
"

Īsti nesapratu, vari paskaidrot, ko biji domājis?

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikā ražotu auto rezerves daļas http://www.autometro.lv/

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Piemēram, CRD dīzeļi uztaisīrti ekonomiskāki (vismaz, kamēr sprauslas nav izdilušas) un dzesēšanas sistēmu uzslilda lēnāk kā vecie dīzeļi. Izteicu versiju, ka jaunākam benzīna dzinējam varētu būt līdzīgs efekts.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » termostats
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online