Forums » Tehniski jautājumi » termostats
| termostats ( 3070 ) | |
|
RMatisons
|
2014-10-08 06:10:49 "Kā var zināt vai termostats darbojas pareizi. Nav tā, ka ļoti ilgi, bet kādas 5 min braucot vajag, lai uzsiltu līdz teperatūrai, kad pārslēdzas uz gāzi. Vecajam kraislerim tas notika ātrāk. Kad uzsilst, tad temperatūra pa vidu un nelēkā, kā būtu jābūt, vienalga kā braucot un pa šoseju vai pilsētā." Kāda ir gāzes pārslēgšanās temperatūra iestatīta? varbūt vnk tā nav termostata vaina. p.s. man volvo kad bija tad arī ātrāk pārslēdzās nekā tagad. Temperatūras vienādas iestatītas. Motori jau arī ir savādāki. Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG |
|
uldii12345
|
2014-10-08 07:18:55 " Temperatūras ir apmēram vienādas, es vairāk domāju jautādams, ja ietu pa lielo loku tikai, tad taču vispār ilgi siltu un temperatūra nebūtu darba braucot pa šoseju? Es vienkārši nezinu, kā tas izpaužas amerikāņu motoriem, eiropas mašīnām tā ir bijis un tad pa šoseju vienmēr temperatūra nav darba. TC 2005. g. 3,8 gāzēts |
|
AMetro
|
2014-10-08 08:16:22 Pa šoseju braucot dzinēja temperatūra noteikti nokristos, jo īpaši tagad - vēsākā laikā. "Jaunais varbūt uztaisīts ekonomiskāks un nepieļauj tik lielus siltuma zudumus uz dzesēšanas sistēmu. Īsti nesapratu, vari paskaidrot, ko biji domājis? Amerikā ražotu auto rezerves daļas http://www.autometro.lv/ |
|
IlmarsG!!
|
2014-10-08 08:33:59 Piemēram, CRD dīzeļi uztaisīrti ekonomiskāki (vismaz, kamēr sprauslas nav izdilušas) un dzesēšanas sistēmu uzslilda lēnāk kā vecie dīzeļi. Izteicu versiju, ka jaunākam benzīna dzinējam varētu būt līdzīgs efekts. |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » termostats