Tehniski jautājumi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniski jautājumi

Lapas: [1] 2
Tehniski jautājumi ( 3111 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveicināti! Mana problēma ir tāda, ka nevaru vairs ieprogrammēt vadītāja sēdekli,biju iedevusi braukt kādam citam.Lūdzu palīdziet ar padomu.Man ir T&C99.Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Palīdziet tauta Lindai! Lūdzu! Jo es arī joprojām katru reizi ar problēmām pārregulējos....

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

daram to parking ražīmā,dzinējs darbojas,spiežam S-1-LOCK(centrālās atslēgas slēdzis ciet,vai uz pults lock,durvis ciet),neko 10sek. neaiztiekam,ļaujam iegaumēt.Tāds sīkums -pirms tam noregulējam krēslu,spoguļus pēc savas vajadzības.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pirms akumulatora atvienošanas pārliecinieties, ka zinat radio ieslēgšanas kodu.
Man ne oriģinālā CV signalizācija+ oriģinālais un papildus imobilaizers. Esmu turējis atvienotu arī 10h, neko vēlreiz sapārot nevajadzēja. Taču signalizācijas un imobilaizeri ir dažādi, var pameklēt dokumentācijā vai šo jautājumu noskaidrot pie signalizāciju licējiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Varbūt atvienojot akumulatoru auto aizmirsīs sēdekļu ierakstus tāpat kā radiostacijas ? Mēģinām - noregulējam krēslu, atvienojam akumulatora (-)klemmi uz pāris stundām, pievienojam klemmi un pārbaudam.
Iespējams muļķīga ideja, nu nav manējam tās fīčas.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

par nelielu, bet godīgu samaksu noteikti uzdāvināšu!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man viss ir forši līdz spiežu 1. Krēsls uzreiz dodas ierastajā pozīcijā, kas ir šausmīgi neērta....

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Te izeja tikai viena-atrast cilvēciņu, kam tajā krēslā ir ērti, un uzdāvināt viņam to auto!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniski jautājumi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online