Degvielas sūknis bākā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas sūknis bākā

Lapas: [1] 2 3 4 5
Degvielas sūknis bākā ( 7941 )
ev

106 ziņas

PM

Par pretvārstiņiem zinu, bet uz degvielas filtru pienāk un aiziet divas šļauciņas, kālab divas??? Kura ir pienākošā un kas ir otra???

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kadreiz bmw bij līdzīgi bet ka pielej pusbāku ta sūknis aiziet bij jāmaina sūknis.Vispirms ieliec sistēmā monometru lai redzi vai spiedīens nokrīt un vēl ir tādi mazi vārstiņi ko var ielikt vadā.

Atbildēt uz šo ziņu
ev

106 ziņas

PM

Ir aizdoma ka degvielas sūknītim netur pretvārsts un līdz ar to nevar pielaist- nenostrādā laikam kaut kāds relejs. Kad iešlepē, lec momentāli. Vai kādam ir bijusi līdzīga ķibele, un ko šai sakarā var darīt?????????? :cry: :cry:

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Līdzīgi bija paziņam ar 2,5 crd, un vainīgas bija sprauslas, kuras bija bojātas un nolaida spiedienu, kat salika jaunas, lec ļoti labi, tikai viņas maksāja lielu naudu.pārbaudīja viņas http://www.dizel.lv/

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pielektu gan! Velkot Tu dabon krietni lielākus apgriezienus kā ar starteri.

Atbildēt uz šo ziņu
ev

106 ziņas

PM

Ja sprausla būtu vainīgas uz šlepi nepielektu momentāli

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Tajā gadījumā auto ievelkot leca labi, ar starteri pat silts negribēja lekt, sliktākais ir tas, ka tos smidzinātājus arī nevarēja remontēt, jo viņiem kaut kur bija mikroskopiskas plaisas.pēc nomaiņas gan lec labi, gan jauda atgriezās, gan degvielas patēriņš samazinājās. Bet, protams, ka Tavā gadījumā var būt arī kas cits, es tikai minēju līdzīgu piemēru.

Atbildēt uz šo ziņu
ev

106 ziņas

PM

Man ir smagais vāģis, un ar sprauslām ja ir problēma, tad uzreiz mana- mīž, nav jauda, tugšgaitā strādā nevienmērīgi, dūmo. Man šamā problēma parādijās pēc degvielas filtra nomaiņas un tad piešāvu degvielai klāt ķīmiju kas ziemā kondensē ūdeni- DISEL 100. No sākuma tikai pa bišķim ilgāk bija jāgriež starteris, bet vēlāk arvien vairāk

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas sūknis bākā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online