Pie 70 km/h brīžiem noraustās » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pie 70 km/h brīžiem noraustās

Lapas: 1 [2]
Pie 70 km/h brīžiem noraustās ( 4541 )
vilnis

23 ziņas

PM

Biju Atlasā. Nomainija arī otro lamdu un tikuntā nodrebinās pie 65-70 km/h, tahometrs1400-1500.

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

vilnis"]Biju: "

bet man vienalga liekas, ka vainiiga ir indukcijas spole..

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

jungle

69 ziņas

PM

loti ceru, ka man izdevas atrast vainiti! vai divas!
Pirma bija, ka nereguleja kompis aizdedzes momentu- to parbaudit var ar strobu. nomainiju kompi un metka saka kusteties. bet raustisanas nepargaja.
otrs, ko atradu, ka netikskeja duty cycle purge control valve EVAP sistema. tamdel radas aizdomas, ka varetu but, ka kada bridi vins attaisas vala un ta ari paliek, lidz bridim, kad japartrauc darbs. So varstu vienkarsi atvienoju no VAC sistemas un slauku noprapeju. Patreiz neraustas un nespragst.

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

NORU

46 ziņas

PM

Man arī raustās pie 70 ,bet gāze nav pat tuvumā bijusi.
Ieskrienoties viss OK- pāriet pāri. Vissūdīgāk, ja iet uz 70 un gribi neuzberot tikt Dzintaru viaduktā. CV vairs nesaprot- met itkā lejā, bet būtībā sāpīgi raustās...
Vai tiešām vadi un sveces???, jo proba tikai šajos km/h.

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 3.3 LE 96
Dodge Grand Caravan 3.8 STX 06 (sieviņas)

karlinieks

83 ziņas

PM

" Man arī raustās pie 70 ,bet gāze nav pat tuvumā bijusi.
Ieskrienoties viss OK- pāriet pāri. Vissūdīgāk, ja iet uz 70 un gribi neuzberot tikt Dzintaru viaduktā. CV vairs nesaprot- met itkā lejā, bet būtībā sāpīgi raustās...
Vai tiešām vadi un sveces???, jo proba tikai šajos km/h."

Kad tikko nopirkām auto, bija raustīšanās reizēm, strauji ieberot, un ātrums nebija no svara.. Nomainījām sveces - viss kārtībā..
Tad uzstādījām gāzes iekārtu, reizēm noraustījās asāk ieberot, nomainījām svečvadus - vairs nav manīta ne mazākā raustīšanās..
Bet tā var būt tik pat labi arī kāda cita vaina, kaut vai aizdedze.. Tomēr diezgan daudz tās elektronikas šīs paaudzes mašīnām, tā kā bez kārtīgas diogonostikas var arī netikt gudrs..

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

eziz

137 ziņas

PM

eziz"][quote: "Līdz ar to uzstādītā gāzes iekārta bieži vien izšauj . Ko darīt?"

es ciiniijos ar liidziigu kaiti - raustijaas kad ap 70km/h autinjs meegjina iemest zemaakaa robaa, shaava, puksjheeja un aatrumus nepaarsledza. Braucot ar bendzu arii bija noveerojama raustiisanas. Nomainiiju sveces un vadus, taga ar bendzu vis oki, bet ar gaazi gan ta prob nepazuda. Man doma viena - probleema elektriibaa un visticamaak, ka spolee. Neesmu mainiijis un iipashi arii neprasaas, jo cena ap 60 ls.."

vienreiz piegriezaas taa raustiishanas un nomainiiju spoli - raustīšanās kā ar roku noņemta un auto nešauj nemaz.
p.s. pirms tam nomainiiju ari sveces un vadus

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

vksys

359 ziņas

PM

Man arī tādi fokusi.....Es varu nobraukt pāris dienas un nekas nesprāgst un nesit atpakaļ braucot uz gāzi bet ir dienas kad atsit pāris reizes dienā apmēram ap 70 km stundā berot ātrumu virsū . Ta ka noraustās it kā slēdzot kasti vai kā trūktu kaut kas aizdedzei vai degvielai .......un paukš atpakaļsprādziens......

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Pie 70 km/h brīžiem noraustās
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online