brake lampiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » brake lampiņa

Lapas: 1 [2]
brake lampiņa ( 4252 )
vksys

359 ziņas

PM

raivis: "Noplūdi nekur neatradu,varbūt problēma galvenajā cilindrā kur tas līmeņa dačiks?Noraujot to štepselīti nekas nemainās."

Man gan bija savulaik līmenis par zemu .
Bet devēju vajag pārbaudīt ...

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

vksys

359 ziņas

PM

Ezis2: "
spiediena kritums magistrale... kautkur ir noplude
"

Vai ir un tādā gadījumā - kur , spiediena devējs ???
Varbūt šķidrums ir uz līmeņa robežas , nospiežot pedāli nokrītās ????

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

raivis

36 ziņas

PM

Šodien samainīju to devēju zem eļļas bačoka no citas mašīnas,nekas nemainās vairāk nezinu ko darīt.....

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 2002.3.8 B.G.

Ezis2

1676 ziņas

PM

raivis: "Šodien samainīju to devēju zem eļļas bačoka no citas mašīnas,nekas nemainās vairāk nezinu ko darīt....."
es ari nevareju iebraukt kapec ta lampa deg bet limenis ir un ari bremzes ir jo skati izgaju , ta ari ilgi braukaju ar to lampu degosu velek kautkad petot elektroshemas citu problemu sakara atkaljas ka vinam ir kautkur daciks kas reade uz spiediena kritumu magistrale es pat nezinu kur vins ir un ka stardaa bet tad saka tecet tas bremzu speka ierobezotajs , tas tika saremontets un ari ta lampa nodzisa un vairak nav degusi.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

raivis

36 ziņas

PM

Ezis2: " es ari nevareju iebraukt kapec ta lampa deg bet limenis ir un ari bremzes ir jo skati izgaju , ta ari ilgi braukaju ar to lampu degosu velek kautkad petot elektroshemas citu problemu sakara atkaljas ka vinam ir kautkur daciks kas reade uz spiediena kritumu magistrale es pat nezinu kur vins ir un ka stardaa bet tad saka tecet tas bremzu speka ierobezotajs , tas tika saremontets un ari ta lampa nodzisa un vairak nav degusi."
Tad jāgaida kad sāks kautkur suloties.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 2002.3.8 B.G.

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » brake lampiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online