brake lampiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » brake lampiņa

Lapas: [1] 2
brake lampiņa ( 4139 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ne no šā, ne no tā pēkšņi iedegās brake lampiņa un nenodziest. Pārbaudiju eļlas līmeni, it kā bija mazliet par zemu, tomēr arī pēc uzliešanas lampiņa nenodzisa, tikai tad, kad atvienoju dačiku lampiņa nodziest. Manuprāt, ka varētu būt noklājies dačiks, vai arī es kļūdos, varbūt kādam ir bijusi tādi pati problēma?

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Датчик поплавковый или герконовый?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

raivis

36 ziņas

PM

Sveicināti.Man arī iedegās ta lampele, šķidrums līmenī slādzis pie kājenes arī ok,kļūdas arī nekādas neuzrāda.Kur lai meklē vainu.Paldies.Chrysler Town & Country 2002g. 3.8 Benzīns Gāze.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 2002.3.8 B.G.

Ezis2

1676 ziņas

PM

raivis: "Sveicināti.Man arī iedegās ta lampele, šķidrums līmenī slādzis pie kājenes arī ok,kļūdas arī nekādas neuzrāda.Kur lai meklē vainu.Paldies.Chrysler Town & Country 2002g. 3.8 Benzīns Gāze."

spiediena kritums magistrale... kautkur ir noplude

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

raivis

36 ziņas

PM

Ezis2: "
spiediena kritums magistrale... kautkur ir noplude
"
Bet tad taču vajadzētu kristies līmenim!

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

raivis: "Bet tad taču vajadzētu kristies līmenim!"

es ari ta kadreiz domaju pat skati izgaju ar degosu to lampu iestastiju ka man uz to lampu ir imobilaizers peislekts :D:D kuru uz skati atsledzu jo vainu pats nezinaju kapec deg , a beigas atklajas ka bremzu speka kompensators sulo tas kurs pie aimugureja ritena.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Reybarda

25 ziņas

PM

Ar Chrysler braucu tikai 4 mēnešus. Šī te lampiņa man ieslēdzās pēc kārtīgas buksēšanas pa ledu. Izslēdzu aizdedzi, kurbulēju pa jaunam. Viss kārtībā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 2001 AWD 3.8

raivis

36 ziņas

PM

Noplūdi nekur neatradu,varbūt problēma galvenajā cilindrā kur tas līmeņa dačiks?Noraujot to štepselīti nekas nemainās.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » brake lampiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online