Stikls un panelis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stikls un panelis

Lapas: [1]
Stikls un panelis ( 2387 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki!
Piektdien pamanīju, ka priekšējais stikls(vēj) ir labajā pusē ieplaisājis un pa brīvdienām plaisa turpināja augt :cry: Braukt jau var, bet pašam nepatīk :?
Vai kāds nezin, cik maksā jauns tāds stikls :?:
Un šodien braucot uz darbu atteicās strādāt priekšējais panelis, kur slēdzas iekšā kondiška un daudz kas cits :!: - var spaidīt podziņas, bet lampiņas uz tām neiedegas , bet visvairāk mani izbrīnīja pechka - uzslēdz vai nu karstu vai pilnīgi aukstu, bet tik un tā pūš karsts!!!
Vai varētu vaina būt drošinātājos? - Nebij laika pētīt tos :?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Par stiklu uzzināju - bez apsildes 70LVL kopā ar darbu, ar apsildi 2i varianti - 90 un 100LVL ar darbu!

Tagad paliek aktuāls jautājums - vai tie varētu būt drošinātāji :?:
Vai panelim pienāca gals :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

varbūt arī gals klāt man ar sāk jau čakarēties,brīžiem neslēdzas iekšā,bet tad uzsit ar plaukstu vai kulaku un iet kā jauns

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Par stiklu uzzināju - bez apsildes 70LVL kopā ar darbu, ar apsildi 2i varianti - 90 un 100LVL ar darbu!
a kur tu tādu ceņņiku kopā ar darbu rāvi- pagājušo rudeni intresējos- ja nemaldos Triplex, tad tur Ls 90 bez apsildes un darba, Ls 120 ar apsildi un bez darba

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

ir,ir tās normālās cenas

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Taadi tehniki ir Riigaa uz Upiisha ielas!!! 2 gadi atpakal man vecajam vw mainiija un par kvalitaati un attieksmi suudzeeties nevar!!!
Puishi straadaa labi!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Stikls un panelis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online