Aerogrāfija » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aerogrāfija

Lapas: 1 2 [3]
Aerogrāfija ( 5454 )
janchux-l

238 ziņas

PM

garfilds182"]
Šaubos:
"
pats topika sākumā jautāji par labu aerogrāfiju, un es piedāvāju vienu no labākajiem, ko zinu, bet to kaķi jau spējīgi daudzi pārzīmēt, tā kā apjautājies pie autokrāsotājiem, katram kāds ir pazīstams, kas to lietu dara, lai Tev veicas!

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Būsi mani pārpratis, ne jau par Tavu kaķi domāju, ka tas banāls, bet tā kā tas ir jau gatavs zīmējums, varētu būt, ka tam zīmētājam nebūtu interesanti kaut kādu kopiju taisīt, zini kādi ir mākslinieki, viņiem patīk tur ielikt savu sirdi un dvēseli, bet šitādu kaķi uz kapota var dabūt arī no plakāta, tehnoloģija pastāv, un izskatās, kā uzkrāsots, jo beigās viss tas zīmējums atrodas zem lakas, tur mākslinieka pakalpojumi nav nepieciešami.,bet laiku gan tas prasa.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ok!!! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Aizvedu nokrāsotu,bet nelakotu kapotu,par zīmējumu paņēma 250.ls,tas atkarīgs ko gribi zīmēt,bet vidēji no 200-300.ls Tas atkarīgs ko gribi uzīmēt,uzskatu ka meistars viņš ir labs,pats grūtākais ir izdomāt ko tu uz tā kapota gribi,uztaisīs visu :!: Tikai tagat viņš ar močiem nokrauts,bet aizsist rindiņu jau var Andris Briedis tel.26066634.Mans džerīts ir 2002.g vienkārši gribēju eiropas lukturus,atļāvos nedaudz dārgāk un uzliku arī bamperīti no jaunā :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies Bango!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Aerogrāfija
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online