skaļš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » skaļš

Lapas: [1]
skaļš ( 3141 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Laba diena! Nopirku voyageru, 1996 g. 2.5 diizeli! Lēti dabuju, tapēc iipašhi nekasos, bet.. ir dazhas probleemas, kuras varbuut voyager lietotāji vareetu pakonsultēt, jo es voyageros esmu debitants!
1. Līdz 2000rpm celj fiksi, peec tam loooti negribiigi, bet tur,cik te palasiiju vaina gaisa datchikaa
2. Motors skalji straadaa- izpuuteejs new, domaaju varbuut bixes - ar viss ok! Vieteejais "lauku diizelju profs" izdomaaja, ka vainiigs kkads spriegotaajgultnis! Nomainiju - protams kaa bija skalshs, taa palika!
3. Shoriit pirmo reizi 4 meeneshos kopsh nopirku, pirmo reizi vojiitis pieviila - no riita iekaapu, skjilshu klaat, bet starters griezh taa ka pa tuksho un nelec! Steidzos uz darbu, un nebija laika peetiit, tagad vot domaaju kas pa vainu

Bet citaadi auto ok! liels, plashs eerts! daudz extru, aadas saloons - neko sliktu nepateikt!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vai tā skaņa tev no gaisa filtra tāda kā bubināšana nāk? Tad iespējams ka vaina bīdstieņos, vismaz Zuris tā apgalvoja, savam neesmu mainījis, man netraucē, speci iesaka nomainīt bīdstieņus, pameklē forumā.

Atbildēt uz šo ziņu
GIN

191 ziņas

PM

Paskaļš viņš būs, tādi viņi ir un par tiem 2000 apgriezieniem es pats jau veselu gadu jājos un nevar tikt skaidrībā.

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 CRD 2005/audi 80 B4 1.9TDI

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vajag atrast tuvāko brālīti savam auto, nolikt blakus un salīdzināt motora skaļumus. Skaļāks kā benzīnnieks dīzelis ir noteikti. Jautājums tikai vai nav pārāk skaļš.

Atbildēt uz šo ziņu
GIN

191 ziņas

PM

esmu klausījies daudzos un mans dīzelis no viņiem neatpaliek

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 CRD 2005/audi 80 B4 1.9TDI

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Lai Draudzīgais tāpat paklausās, netērē klieki naudu un naktī mierīgi guļ. Vienīgi var mēģināt uztaisīt kādu papildus skaņas izolāciju. Nedaudz pieklusināt varētu arī eksperimentāli piemeklējot labu eļļu. Ja nav mainīta, tad vajadzētu uzreiz eļļu nomainīt.
Par to nepielekšanu varētu būt daudz iemeslu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Domāju ka drīzāk kompensatori nevis bīdstieņi vainīgi.Moš arī vārsti paliekti un kārtīgi nenoslēdz.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

96.gads sāc tik ar ķēdi. :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » skaļš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online