Ziemas/vissezonas zābaki » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ziemas/vissezonas zābaki

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6
Ziemas/vissezonas zābaki ( 11922 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

panjem uz liizi.
grozi kaa gribi jauns ir jauns ...
veel kas ... skatoties ko Tu veelies. ja liksi jaunas, bet piemeeram brendu SAVA,tad nemaz tik daargi nesanaaks kaa saakuma domaa ...

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

ja ir viss tik slikti , stum to grabazju uz shrotu jau tagad , nemocies pats un nejaaj paareejos .
varkas bleee-www.kamikadze.elwee
urodovaanisms ,

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu nu TDI. nepaarveert sho forumu par iAuto ... :twisted: :wink:
PEACE!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu taa jau ir! pareizi jau Tu saki.
tad jau panjem,TC, kaukaadas lietotas veel braucamas riepas un novelc liidz shrotam to vaagji ...
tikai neaizmirsti ka deelj tavaam suudiigajaam riepaam uz shrotu sev liidzi vari kaadu citu paraut! :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

sry , dazjamdriizjam kluustu dusmiigs , iipashi sakaitinos no fraazeem -atjaunotas (nedo dies ziemas)riepas , netaisos satasiit auto ,jo tapataam sabruks un taadaa garaa . :evil: :evil:

Atbildēt uz šo ziņu

TDI

215 ziņas

PM

austris"]Uzskatu: "
1.savukaart es uzskatu , ja nevari atljauties normaalas riepas , nebrauc vispaar , nevis velcies kaa receklis ar pilnaam bixseem man pa priekshu .MANS ziemas aatrums neatshkjiras no vasaras aatruma - CSN noteiktajam max.braukshanas aatrumam ,atbilstoshi laika apstaakljiem (nevis riepu nespeejai).
2.nenobrauktas un nesakaltushas lietotas riepas ir LABAAKAS par jaunaam atjaunotaam - daudzkaarteeja personiska pieredze uz sava un na prodazju autinja ,do i posljenobrauktu(3mm prokja atlikums) brenda ziemenju nomainjas pret jaunaam a lja MAXIMA.

Atbildēt uz šo ziņu

austris

908 ziņas

PM

Uzskatu ka ziemā kad ātrums mazāks un temperatūras zemākas LABĀM restaurētām riepām nav ne vainas,nevajadszētu pirkt lietotas jo ar gadiem gumija kļūst cieta un kā ziemas riepas ir nederīgas.Man pidāvā ar garantiju restaurētās priekš voyagera 205/65 R15 vai pastiprinātās C 195/70R15 pa 30.ls Ja ir intrese iedošu tel.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Anonymous user

3652 ziņas

PM

kautkad sen bija taada firma uz daarza(?) ielas. peernavas un krbarona rajonaa.pats pie shiem pirku atjaunotaas riepas. nebija ne vainas ... :roll:
sen tas bija.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Ziemas/vissezonas zābaki
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online