Ziemas/vissezonas zābaki » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ziemas/vissezonas zābaki

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6
Ziemas/vissezonas zābaki ( 11918 )
Bārnijs

1 ziņas

PM

Pēc riepām var braukt uz Šauļu tirgu, pagājšziem bijām. Cenu starpība bija diezgan liela, piem. Pirelli Carving kas pie mums veikalā maksāja 54ls tur varēja dabūt par 36ls.

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Savas pirku uz Voldemara ielas. Pašā galā, pirms Duntes ielas. Kreisā ielas pusē ir angars. 195/65 15 maksāja 18 Ls ar kapeikam. Zeimai kā reiz vajag biķiņ šaurakas- lai nepeld pa sniega putras virsmu! Firmas nosaukumu diemžēl jau neatceros, bet cik atceros-riepas tur tirgo tikai viena firma!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

austris

908 ziņas

PM

:idea: Manā skatijumā 195/65 15 ir drusku pa zemu. Ziemā 195 nav ne vainas tik augstumu vajadzētu 70 :roll: Lai gan diezgan problemātiski sameklēt. :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Jurčiks

445 ziņas

PM

Var būt tiešām ar "master" kaut kas mainījies uz labo pusi, jo es ar tām saskāros sen, bij pat dzirdēts ka tām protektors atslāņojas.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

eziz

137 ziņas

PM

austris"]:idea:: "

briit
skatos briinos - Master atdzimst ar taam saskaaros tieshi pirsm 10 gadiem, kad pusdienu bija jaastaav rindaa pie viekala, lai iegaadaatos tiko silti ceptas riepas. Tas bija laiks, kad vispar nebija nekaadas pieredzes ar ziemas riepaam (vismaz man) un njeemu tas kuras bija pieemaas naudaas (studentam). Modeli neatceros, bet protektors bija kaa izgrebts ar nazi un iedziitas veel naglas. Riepas bija nejeega skaljas (kaa Ikarusiem), un uz ledus vispar netureejas, jo nebija lameles vai tipa ka vinjas tur sauc, bet pa sniegu gaaja ideaali.. tas bija pirsm 10 gadiem, bet taga skatos veeveeveepunkcmasterpunkceeee un zili briinumi sarasktiiti. Taja lapa pat paraadas 195/70 R15, kas mana un arii citu foruma apmekleetaaju skatiijumaa ir ideaals ziemas izmeers. nu ko laizham visi uz kaiminjiem peec riepaa?

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

wizard

654 ziņas

PM

Manam “Dodge Caravan” stāvēja originālas 205/70-14. Tāpēc pēc visam tabulām, lai neizmainītos kopējais augstums un spidometra kalibrēšanas faktors es izvelējos 195/65-15, kuras, no ta laikā esošiem bija vis piemērotākas. Protams, ja ir jauns izmērs 195/70-15, tad jāņem viņu!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

DodiezS

103 ziņas

PM

Vakar uzliku Good Year Ultra grip mud & snow riepiniekus 195/70 R15 tiesa gan busa riepas un lietotās(85Ls par visām) man pazīstams riepinieks ieteica,bet ir ok. Šķiet, ka tagad labāks uzrāviens
Augstuma ziņā neko pat nezaudēju, ja salīdzina ar 205/70 R15 riepām, kas bija pirms tam :roll:
Ja sanāks uzfoķēšu un ielikšu, lai tauta redz...

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

wizard

654 ziņas

PM

[quote]Augstuma ziņā neko pat nezaudēju, ja salīdzina ar 205/70 R15 riepām, kas bija pirms tam "
20570 R15 augstums 143,5mm
19570 R15 augstums 136,5mm
Neņemot vērā protektora nodilumu.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6

Forums » Tehniski jautājumi » Ziemas/vissezonas zābaki
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online