Ziemas/vissezonas zābaki » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ziemas/vissezonas zābaki

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6
Ziemas/vissezonas zābaki ( 11919 )
Kvatra

746 ziņas

PM

Varbuut kaads var piedaavaat blekja diskus uz 15? 17 ziemenes kaut kaa nevelk pirkt

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

oki jo jau biju nodomaajis likt nebusu riepu, jo arii regulaari braucu vienz pac vai 2+2 kinderi

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

TDI

215 ziņas

PM

CV nevajaga C(busveidiigo) indeksa galoshas , ATLASaa var nopirkt pa pienjemamu cenu ziemenes biezaa slaanii , ja pat tur ir par daargu , tad atliek liizings . Marangoni nemaz nava tik leets , lai buutu milziiga jeega vinju pirkt , taa iemesla peec marangonju tirdznieciiba ir nobeigusies dabiskaa veidaa . Marangoni Marix -kursh teeloja Pirelli winter sport perfomance Q , ~95 gadaa bij tas gods uzlikt faaterisha golfam , pasham uz 0000 typ44 staaveeja origjinaalaas Pirelli , diena ar nakti - kudii skaljaakas + tureeja celju ar visiem shipiem shtruntiigaak nekaa origjinaals , bet braukt(CSN ietvaros) tiktiesham vareeja bez probleemaam . Bet visaadi maximas starway etc suudi IR REAALI SUUDI - ir paarbaudiits , ekonomija var beigties shrotaa :? .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

NORU

46 ziņas

PM

bet kā ar to izmēru- 205/70 un bez variantiem?
Runa ir par ziemu.

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 3.3 LE 96
Dodge Grand Caravan 3.8 STX 06 (sieviņas)

Fils

321 ziņas

PM

Runājot par atjaunotajām es ieklausos profu viedokļos. Norberts (tas pats kas brauc rally) man klāstīja tā, kad starpība jūtama braucot virs 120. Tā kā ziemā ātrāk nebaucu, nebaidos likt arī restaurētās.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

TDI

215 ziņas

PM

www.laneks.lv ir riepu kalkulators jebkuram auto .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

wizard

654 ziņas

PM

Nu nevajag viri uzdzīt mākoņus! Katram ir tiesības uz savu personisko viedokli! Kuram taisnība izšķirs laiks!
Personīgi es nopirku sev atjaunotas ziemas riepas no „Master” ar protektoru Hakapelita Q2. Esmu Loti apmierināts! Ar lielo burtu „L”! Riepas labas neskatoties uz to, ka taisītas pie mūsu ziemeļu kaimiņiem – igauņiem. Nobraucu divas ziemas un braukšu vel trešo, jo protektors vel ir gana. Vienkārši pārdomām. Igauņi izmanto oriģinālus Nokia materiālus un aprīkojumu, vairāk kā 60% riepu iet atpakaļ uz Somiju. Nobalansējot uzlikti tikai 2 svariņi uz ratu (Pa vienam 20 gr. katra pusē). Pie tam vel vietējie dīleri dod mūžīgo garantiju uz kordu – līdz protektora nodilšanai! Un kāds grib teikt kā somi švakāk māk skaitīt naudu? Kam patīk var pirkt lietotas, un ja trāpās ar bojāto kordu var mierināt sevi ar domu , ka noderēs Jāņa ugunskuram!
Visiem priecīgas brivdienas!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Bango

974 ziņas

PM

Kādreiz master riepas restaurēja Ogrē,tas bij kautkas šausmīgs,pēc tā brīža man tas nosaukums uzsit drebuli,bet pēc tava labā raksturojuma laikam master stipri mainījušās un arī ražotne notiek citur,vai nevari pateikt aptuvenās cenas un kur var nopirkt???

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Ziemas/vissezonas zābaki
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online