Voyager pret SAAB » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager pret SAAB

Lapas: [1]
Voyager pret SAAB ( 2931 )
MusicRay

20 ziņas

PM

Sāku apsvērt domu nomainīt savu SAABiku pret 95-97 gada Vojageru, jo pirmais neadekvāti bieži lūst un remonti ir gana dārgi , piemēram aidedzes bloks 160, bencīnsūknis170 utt. Un tāpēc ļoti gribētos godīgi uzzināt kā šī lieta - remonti un daļu cenas, sastāv Voyageriem. Par SAABa lūstošajām lietām varētu pateikt gana daudz . Dzirdēju, ka baigi plīstot ātrumkārbas, vai tā ir ?
Un kur Rīgā Voyagerus remontē, SAABiem zinu ~3 servisus, vai Voyageriem nav vēl mazāk ?
Un kā ir ar patēriņu ? Dienā lasīju, ka ar 3,3l motoru varot pilsētā norīt pat 11-13 litrus, izklausās pēc fantastikas, mans auto rij aš līdz 17 un arī iepriekšējie neviens zem 12 pilsētā nepalīda. Vai kāds ir arī gāzi Voyagerā iemānījis ?
(Ivara jautājums pārcelts no viesu grāmatas)

Atbildēt uz šo ziņu

../../images/swf/smile_bmw.swf

Kvatra

746 ziņas

PM

Man pa pilseetu 15l/100km sanaak, neseenjojot! detaljas nav neko daargas un dabuut ar visu var! Piemeeram, pakaljeejos amiishus njeemu pa 23 ls ieksh plazas , prieksheejie 90ls par abiem ar visu darbu, stabilizatora stienja bukses 6ls. Par kaarbaam ar dzirdeets , ka pliistot, bet tas, manupraat, notiek deelj nepareizas elljas lietoshanas kaarbaa, jo visur lej ieksaa dexron III, kuru kategoriski neiesaka liet vojagerim Visus miinusus atsver komforts par ko tieshaam nevar suudzeeties

Atbildēt uz šo ziņu
kot

8 ziņas

PM

ja gribi uzinat pa remontu voyager uzmet aci ko es sarakstiju "Ahileja papeedis" vaj pavani man 9213711

Atbildēt uz šo ziņu
Kurinātājs

42 ziņas

PM

3.3 motoram benzīns vidēji 12l, gāze ~15l. Detaļas būs lētākas nekā SAAB, bet dārgākās nekā VW !

Atbildēt uz šo ziņu

Tagad tiešām pārdodu!
CHRYSLER VOYAGER SE (1997/ 3.3/ +GĀZE)

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager pret SAAB
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online