Stāvbremze nefiksējas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stāvbremze nefiksējas

Lapas: 1 2 3 [4]
Stāvbremze nefiksējas ( 7864 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Es ari sodien gaju skati un sev par lielu izbrinu izgaju ar pirmo jo auto pat netika pirmstam remontets. Stavbremze ka jau pedejos gadus memekaa ka speida to pedali ta auto noleca no stenda nost, rezultata labais 3,3 kreisais 2,8 darba bremzes 3.0 un 2,8 ari parbuvetas lampas jau otro gadu inspektotra nekadu uzmanibu neizraisija .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

heh
tā#%$#%#$% kājene

Es pat uzliku jaunu vidējo trosi, bet pedālis sāk atkal nefiksēties.
Kaut kad pirms 2 gadi biju noņēmis, uztaisīju asākus zobus, lai tā 1/2 zoba platuma ķer labāk.

Bet kā tur ir ar to regulējumu pedālim ?
Apakšā kad atlaižu pedāļa trosi (paraujot uz aizmuguri) un tad spiežu pedāli - aiziet viegli un līdz galam un roķene arī nostrādā.
Spiežot 2.reizi, šis jau ir saregulējies un gājiens ir tik īss, ka labi ja līdz 1.klikšķim var aizspiest un, protams, tad jau sazobe lec vaļā.

Man šķiet te vairāki varianti ko mēģināt:
1) bloķet jeb izbeigt pedāļa pašregulēšanos
2) pie saregulējušās pedāļa (pēc 2. spiediena) atlaist lokus trumuļos.
3) ņemt nost pedāli un, kā jau te rakstīja iepriekš, panākt pilnu sazobi un cerēt ka pie izspiesta pedāļa neatleks

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vēl ir variants 4. nopirkt jaunu pedāli un aizmirst par nefiksēšanas problēmu. esmu sen atpakaļ visādi mēģinājis veco glābt. viss velti.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Ja patīk remontēties,varēja laikam izvirpot excentrisku šeibu tam zobratam,lai tuvāk sazobei.Kautkā līdzīgi dzirdēju...bet ja taisies vēl kādu gadu braukt,tad nopērc jaunu un nejājies.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

izvēlējos variantu remontēt.
Noņēmu pedāli, uzasināju zobus gan zobratam gan fiksatora zobam, tagad fiksē.
Vienīgi vajadzēja precīzāk lokus pieregulēt, jo kreisā puse stipri vājāk bremzē:

Ass Kreisais Labais Bremžu tips
1 3.20 3.10 D
2 2.50 2.50 D
2 1.40 2.20 S

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

Kaajeni nevajag "spridzinat" valaa raujot rokas sviru bet gan ar kaju uzspeist uz pedala un tad paraut rokas atlaisanas sviru un atlaist smuki ar kaju valaa un tad tas pedalis kalpos daudz ilgak!, visticamak auto muuzam pietiks ja protams kads pirms tam nebus 10 gadus vinu spridzinajis valaa.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

Ezis2: "Kaajeni nevajag "spridzinat" valaa raujot rokas sviru bet gan ar kaju uzspeist uz pedala un tad paraut rokas atlaisanas sviru un atlaist smuki ar kaju valaa un tad tas pedalis kalpos daudz ilgak!, visticamak auto muuzam pietiks ja protams kads pirms tam nebus 10 gadus vinu spridzinajis valaa."

ja es spridzinātu, tad ar melnu muti braukātu, visi dubļi sejā
Kad nopirku dodge, pedālis jau leca vaļā, to mazliet pakustinot.
Toreiz pievīlēju tikai fiksējošo zobu un stingrāk savilku šī zoba piespiedējatsperi.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » Stāvbremze nefiksējas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online