Aizmugurējā slotiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējā slotiņa

Lapas: [1] 2 3
Aizmugurējā slotiņa ( 4562 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man te bij visādas problēmas ar logu tīrītāju aizmugurē - strādāja kā gribēja, kad ieslēgsies, kad izslēgsies zināja tikai tā pati!
Abi slotiņu režīmi strādāja Ok!
Bet šodien kad slota strādāja sev tikai saprotamā režīmā, es gribēju, lai gaiss no ventilātora pūš man uz kājām nevis uz logu!!!
Pagriezu ventilatora slēdzi ar kuru regulē kur pūtīs(degunu, kājām vai logu) un notika brīnums - sloiņa apstājās :!: :!: :?: :idea:
Tad nu sāku ziņkāres vadīts grozīt to slēdzi, lai uzzinātu, kas notiks un varbūt tā ir tikai sakritība!!!
Slotiņa nestrādāja stāvokļos: uz degunu, uz degunu un kājām un uz kājām, bet tiklīdz ieslēdz režīmu uz kājām un logu vai tikai logu tā šī uzreiz sāk stādāt tikai sev saprotamos intervālos!!!!
Lūk tāda mistika!
Ko ieteiksiet darīt, lai savestu visu kārtībā :?: :idea: :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Ne velti saka ka Chrysler elektronika dzīvo savu, bieži vien nesaprotamu dzīvi... Bet ja nopietni, varbūt var līdzēt ja palaiž mašīnas kompja paštestēšanas režīmu. Manējam tas palīdzēja atbrīvoties no gļukiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Ar aizdedzes atslēgas un orģinālās pūlts palīdzību. Man to darīja servisā Valmieras ielā, elektriķis Guntis 26377929

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

un kā to pa
stestēšanas režīmu palaiž? :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

paldies par info

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Maini tik to panelīti kur pogas atrodas tur arī vainiņa,man divām mašīnām bij tieši tāpat :cry:

Atbildēt uz šo ziņu
GIN

191 ziņas

PM

Andrej: "Ar aizdedzes atslēgas un orģinālās pūlts palīdzību. Man to darīja servisā Valmieras ielā, elektriķis Guntis 26377929"

A pats to izdarīt nevar?

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 CRD 2005/audi 80 B4 1.9TDI

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējā slotiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online