Spidometrs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Spidometrs

Lapas: [1] 2
Spidometrs ( 4337 )
ev

106 ziņas

PM

Sveiciens visiem!!!
Lieta tāda, ka spidomeris melo attiecībā uz reālo braukšanas ātrumu. Braucu ar 100 km/h uz spidometra, bet navigācija rāda 95 km/h. Navigācijas precizitāti esmu pārbaudījis uz atklātajiem radariem somijā un zviedrijā- nemelo!!! Kā var šo kļūdu novērst, pie kura spečuka un kur griesties???

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

ripuki pareizie stāv?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

MAN ARĪ KAUTKAS LĪDZĪGS:BRAUCU UZ 50 RĀDA 60.

Atbildēt uz šo ziņu
ev

106 ziņas

PM

Ripuļi tādi kā vajag 215/65 R16, un gumija labi ja 30% nodilusi:(( Varbūt var spidometru koriģēt ar pieslēgšanos caur kompi???????

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu tam ir ļoti vienkārša atbilde - pēc noklusējuma visiem spidometriem ir jārāda ~ +7% ar pareizo riepu izmēru. Obligāti! Tas ir pat likumos noteikts punkts, kuru var atrast kaut kur tālos senos likumos.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pareizi! Radariem ir pieļaujamā kļūda +/- 7%. Un uz cik tiek saregulēti? Protams, ka uz +7%

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

var kontrolēt. Ir dažādas navigācijas, ar dažādām jūtībām, attiecīgi dažādas precizitātes. Ir mēģināts vienlaicīgi uzlikt vairākas navigācijas iekārtas + terratrip, rezultāti braucot ar kruīzkontroli ir gandrīz identiski. Un vienmēr mašīnas spidometrs rādīs vairāk, ja vien nav nepareizais riepu izmērs!

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Man tom tomam ir aptuveni +/- 3km/h kļūda. Bet nu uz mentu radariem parasti toč kā spidometrā :mrgreen:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Spidometrs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online