Salona iekšējais apgaismojums » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Salona iekšējais apgaismojums

Lapas: 1 [2]
Salona iekšējais apgaismojums ( 4003 )
wizard

654 ziņas

PM

Lai visiem būtu skaidrs, par kadu auto iet runa, iesaku profili, ka parakstu rakstīt savas mašīnas datus (marka, modelis, motora tilpums, piedziņa, izlaiduma gads).
2 harijs13
Lai tikt pie instrumentu paneļa spuldzitem vispirms japaceļ plastmasas listiti pirms kontroles spuldišu paneļa. Viņš turas uz "lipučkam".
Talāk visu sapratisi pats!
Šeit bus dažas bildes, bet neaizraujes!
http://www.robskorner.org/faqs/faqs.htm
Spied uz -General-Gen 2 Chrysler Minivans Cluster Main Page- Removal and installation in vehicle 1994 to 1995 vans

2 riebekliic
Kā lai zina par ko iet runa!?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vai kadam griestu konsole starp aizmugurejam lampinam un aizm. logu att. ir tads apals veidojums , ja ir , tad varbut zinam kas tas ir un vai tam varetu but sakars ar ieksejo apgaismojumu ?
Jau ieprieks paldies . Varbut kadam ir ta kastite , kas nak virs ta apala veidojuma.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tas ir oriģinālās signalizācijas/centrālās atslēgas uztvērējs, un virs tā pupa kastīte ir pate signalka, ja Tev nav oriģinālās pults, nav jēgas viņu meklēt. Manējam tas apaļais vāciņš bij norauts un viena diode nograuzta, izmetu es viņu vieglu sirdi plauktā. Arī ja ir pults (man nav), tas aparāts tikai durvis aizslēdz/atslēdz, un vēl pataurē, kad priekšējos rokturus parausta, tolka maza, salīdzinājumā ar parastu signalku.
Vienīgais sakars ar iekšējo apgaismojumu ir tas, ka tur pienāk vadi no priekšējo durvju ārējiem rokturiem, tie paši, kas uz body kompi gaismas ieslēgšanai uz laiku, kad parausta aizslēgtas durvis.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

HB tu to kastiti izmeti un apgaismojums deg ? Ja ta , tad man jamekle vaina citur , jo man nedeg neviena lampa salona . Varbut vaina bodikompi

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

sauluks79"]HB: "
Spīd un laistās. Drošinātāji? Slēdzis-reostats panelī?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Salona iekšējais apgaismojums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online