Riteņu uzgriežņi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Riteņu uzgriežņi

Lapas: 1 [2] 3
Riteņu uzgriežņi ( 5825 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

es uz ziemu uzliku parastos, bet uzskūvēju lieto disku uzgriežņus, lai špiļku gali nerūsē, bet nu Tev tiesa, citi jau brauc ar lietajiem diskiem, tas protams neienāca prātā

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Uzgriezni riepu servisā noskrūvēja, bojātā vietā vienkārši jānopērk jauns.

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Uzgriežņus var nopirkt riepu servisā ulbrokā, 1ls gab. , www.riepuserviss.lv

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Aizmirsu piebilst, ka uzgrieznis alumīnija 15 diskam. TC-Motors maksā Ls 2,50. Kā tur īsti ar uzgriežņa ārējo izmēru, tas amerikānim atšķiras vai neatšķiras nedaudz no Eiropas 19 izmēra?

Atbildēt uz šo ziņu
Insekc1

144 ziņas

PM

US "19" ir tas pats EIROPAS 19, dažādu marku auto atšķiras tikai vītne (un dažreiz lietajiem ir ļoti gari uzgriežņi).

Arī Kalnciema ielas "Riepu servisā" var uzgriežņus dabūt (vēl nesen bija tas pats 1 ls).

InsekC, DodgeGrandCaravan 05

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Piezvanīju uz Kalnciema ielas riepu servisu, uzgriežņu nebija, tādēļ nopirku TC Motorā.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vispār, izskatās, ka es pa tumsu nebiju līdz galam uzmaucis atslēgu uzgrieznim un tā arī būs bijusi visa vaina.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Iepastēju savu veco textu par šo tēmu, lai nav jārokas pa lapām.
p.s. nezinu vai tikai man, bet search pa forumu kruta tupi strādā

Starp citu, veči, par tām skrūvēm runājot.... Nezinu kā ļitakiem, bet dzelzs diskiem gan pēc vītnes, gan konusa perfekti der Moskviča uzgriežņi. Un nemaz nemaksā 2.5Ls gabalā kā Tallinas ielas bodītē "ALvas Laimītes", bet apmēram 50 sant. gabalā. Pats pagājšgad saliku. Un ja vēl izdodas sameklēt 2140 niķelētos- arī skats pa pirmo. Pie šīs atklāsmes nonācu skatoties uz servisā ar pistoli novilktu uzgriezni, kuru vairs nevarēja noskrūvēt-špiļku aprāva riņķī. Ar fleksi nogriezu uzgriezni un pagaidām braucu uz četrām skrūvēm

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Riteņu uzgriežņi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online