Tehniskā apskate » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate

Lapas: 1 [2] 3
Tehniskā apskate ( 6602 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Iesaku iet TA pirmdienās 8) (grūta diena).
Braucu it kā pēc "slimības lapas"un izgāju(pirmdiena!).
Apskates vīriņš izskatījās tāds saskumis,pat motora haubi neatvēra! :shock: Pārbaudīja pašas nepieciešamākās lietas un alles gut...
Lotereja tiešām...
Citi metoties virsū ar skrūvjgriežiem(es domāju-autiņam)...

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Man arī tā ir bijis, vienā vietā ieplīsušajam vējstiklam pat nepievērsa uzmanību, otrā neizlaida, kad runāju pretīm izvilka grāmatu un parādīja, ka ar stikla bojājumu, kas var ietekmēt tā stiprību nevar iziet skati, kad prasīju pēc kā tad var noteikt to ietekmi uz stiprību, atbildēja, ka man kā reiz ir tāds bojājums :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ar stiklu ir taa
ja plaisa ir tur kur dvorniki staiga tad nevar iziet, ja nettrap tad var iziet!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu izdrāza mani apskatē, tāpēc radās daži jautājumi. Vai apakšējā sviras plauktam sailenbloki mainās atsevišķi bez plaukta? Cik maksā sailenbloks?
Cik maksā stūres pirksti un kādus ņemt labāk? Protams, ja kāds var padalīties, kur un par cik to var izdarīt, iepriekš paldiess. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

It kā noskaidroju, ka Auto lpusā norm cenas 12ls pirksti un 8 ls sailenbloks, bet vai kāds ir licis un tā Spāņu detalu kvalitate ir ok?

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Plauktam ir divas bukses, viena mainās vienkārši atskrūvējot stiprinājumu, otra ir iepresēta.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

OK, prieksejam plauktam prieksejais sailentbloks-bukse ka mainās, ar kuvaldu arā un atpakaļ ? Vai kā?

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Aizmugurējās laikam bija skrūvējamas un priekšējās presējamas, vajag presi vai arī speciaļu uzparikti bukses izņemšanai no plaukta.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online