Tehniskā apskate » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate

Lapas: 1 2 [3]
Tehniskā apskate ( 6600 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tad iesakat kur to var nesāpīgi izdarīt.

Atbildēt uz šo ziņu
fricis

48 ziņas

PM

es savam arī dabūju mainīt bukses,bet dabūju tikai priekšējās jo aizmugurējās atsevišķi netirgojot ,a viss plaukts ap 80 Ls :evil: par darbu gan vairs neatceros cik sableķoju :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Līdz 2001 gadam vēl var nomainīt, jaunākiem nezinu

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu tad es arī pārliecinājos, ka apskate ir laimes spēle. Vislaik rullēja ASV
aizmugures lukturi ar pagrieziena lampu un atpagaļgaitas lampu vienā luktura sekcijā- šodien jau vairs ne. Džekiņš (Rīgā) pat bija sašutis par manu izbrīnu. Tā lūk nedrīkstot. Prasu- parādi man kur tas rakstīts. Piesauca kolēģi- tādu pašu džekiņu- tas arī saka- nedrīkst. Ja nepiekrītot, varot iet pie maiņas priekšnieka skaidroties. Sava slinkuma pēc, un arī tādēļ, ka pēc radinieka Cadillac Eldorado lukturu pārbūves "Angārā"- biju tik patīkami pārsteigts par kvalitāti, ka nolēmu arī savus lukturus pārbūvēt (bremzēja vienmēr tikai cena), skaidroties neaizgāju. Tagad, protams, žēl, būtu vismaz tvaiku nolaidis. Pārlasīju likumus- tādu punktu, kas aizliedz vienā sekcijā ievietot dažādu režimu lampas- neatradu. Ja nu vienīgi pabāzt zem- citāts-Nesertificēts, neatbilstoši sertificēts, neatbilstošs tips, skaits, krāsa vai novietojums. Tā lūk.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Šādu joku es atceros. Viens draugs ar T&C arī skatē tika izp#@#$ts par tādu pašu variantu. (Bija pirmā skate, kopš ievests LV)
Pamatoja, ka blakus nedrīkst būt pagrieziens un atpakaļgaita!
Teica, lai atpakaļgaitu liekot zem bampera, kā citiem....
Bet pat 2 Golpam tie uguņi ir blakus!?
Toreiz uz vietas skatē viņš nekasījās, bet pēc tam meklējām pa likumiem un noteikumiem, bet neko tādu neatradām?!
Protams, tika atpakaļgaitas uguns ievilkts "kā citiem" :?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online