|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-02-25 16:02:08
Tad iesakat kur to var nesāpīgi izdarīt.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
fricis

48 ziņas
PM
|
2008-02-25 19:02:01
es savam arī dabūju mainīt bukses,bet dabūju tikai priekšējās jo aizmugurējās atsevišķi netirgojot ,a viss plaukts ap 80 Ls :evil: par darbu gan vairs neatceros cik sableķoju :oops:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Kvatra

746 ziņas
PM
|
2008-02-25 20:02:05
Līdz 2001 gadam vēl var nomainīt, jaunākiem nezinu
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-02-29 00:02:57
Nu tad es arī pārliecinājos, ka apskate ir laimes spēle. Vislaik rullēja ASV
aizmugures lukturi ar pagrieziena lampu un atpagaļgaitas lampu vienā luktura sekcijā- šodien jau vairs ne. Džekiņš (Rīgā) pat bija sašutis par manu izbrīnu. Tā lūk nedrīkstot. Prasu- parādi man kur tas rakstīts. Piesauca kolēģi- tādu pašu džekiņu- tas arī saka- nedrīkst. Ja nepiekrītot, varot iet pie maiņas priekšnieka skaidroties. Sava slinkuma pēc, un arī tādēļ, ka pēc radinieka Cadillac Eldorado lukturu pārbūves "Angārā"- biju tik patīkami pārsteigts par kvalitāti, ka nolēmu arī savus lukturus pārbūvēt (bremzēja vienmēr tikai cena), skaidroties neaizgāju. Tagad, protams, žēl, būtu vismaz tvaiku nolaidis. Pārlasīju likumus- tādu punktu, kas aizliedz vienā sekcijā ievietot dažādu režimu lampas- neatradu. Ja nu vienīgi pabāzt zem- citāts-Nesertificēts, neatbilstoši sertificēts, neatbilstošs tips, skaits, krāsa vai novietojums. Tā lūk.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-02-29 14:02:08
Šādu joku es atceros. Viens draugs ar T&C arī skatē tika izp#@#$ts par tādu pašu variantu. (Bija pirmā skate, kopš ievests LV)
Pamatoja, ka blakus nedrīkst būt pagrieziens un atpakaļgaita!
Teica, lai atpakaļgaitu liekot zem bampera, kā citiem....
Bet pat 2 Golpam tie uguņi ir blakus!?
Toreiz uz vietas skatē viņš nekasījās, bet pēc tam meklējām pa likumiem un noteikumiem, bet neko tādu neatradām?!
Protams, tika atpakaļgaitas uguns ievilkts "kā citiem" :?
Atbildēt uz šo ziņu
|