Tehniskā apskate » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate

Lapas: [1] 2 3
Tehniskā apskate ( 6599 )
Joris

146 ziņas

PM

Sveiciens visiem auto lietotājiem! Ir viens jautājums par teh. apskti. Vai pēdējā gada laikā ir mainījušies noteikumi attiecībā uz priekšējās dugas "ķengurdauzāmā" pielietojumu. Situācija sekojoša: Pagājušā gadā gāju apskati un protams dugu bija jāņem nost, lai varētu skati iziet, jo tādi uzlabojumi ir atļauti tikkai "paaugstinātas caurejamības mašīnām" (t.i. džipiem). Gāju tagad, pāris dienas atpakaļ un "dugu" protams nost neņēmu, ar domu dabūt slimības lapu un pavilkt skati līdz martam....
Bet liels bija mans pārsteigums, ka čomiņš pat nevienu vārdu par dugu neieminējās, tik sāka prožektoriem marķējumu meklēt un visu pārējo...
Gala rezultātā tiku pie uzlīmes ar pirmo piegājienu un pazaudēju veselu dienu nākamajam gadam, jo skate beidzās 06.02.2008. bet izgāju es 05.02.2008..... :roll: Tad jautājums, vai tagad duga ir atļauta, vai čomiņš viekārši to faktu pat neizprata... :idea: Uz vietas es protams jautāt neuzdrošinājos.... (tā sacīt uz nepatikšanām neuzprasījos) :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Liekas jau, ka izmaiņas likumdošanā nav, bet varētu būt, ka apskates veči jau tā pieraduši pie mašīnām ar "ķengursitamajiem", ka vairs jau nepievērš uzmanību. Tagad jau pat Golpi pārvietojās ar tādiem
Vai arī džeks bija jauniņais!? :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Joris

146 ziņas

PM

Cik pārzinu konkrēto CSDD, tad džekiņš nav no jaunajiem, ir redzēts vairākus gadus... :wink:
Laikam jāuzskata, ka vienkārši paveicās..... , bet katrā gadījumā interesanta tā CSDD būšana!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Rodas jautājums - par ko tad īsti minētā konstrukcija no caurulēm uzskatāma: par papildus buferi-aizsargu ("ķengursitamo") vai par papildus lukturu stiprinājumu. Papildlukturus taču drīkst uzstādīt, tātad tie kautkā jānostiprina, pie tam novietojumam jāatbilst noteikumiem. Tāds kā Jora bildītē vairāk velk uz lukturu kronšteinu, bet ir jau redzētas arī tādas "šķūres", ka nenāc tuvu, platākas par pašu auto. Nu tās tik manas domas, diez kā CSDD uz visu šito skatās?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

jacini gabariti, vai nu loterija

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ar teh.apskati kā ar bitēm,nekad neko nevar zināt.No savas pieredzes zinu ka vajag tik iet tad jau redzēs.Viss ir atkarīgs no onkulīša garastāvokļa!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

VO man ar tuvojas apskate un te kaut kad bija problēma ar elektribu, viens hakeris visu sačinīja, bet tāds sīkums, nav gabarītu, uzreiz tuvie, vai man mēgināt izveidot gabarītus, vai varu iziet apskati arī ja iedegas tuvie gabarītu vietā?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nevar iziet ja nedeg gabariti, vismaz Bauskas ielā, man nedega abās pusēs, iedeva slimības lapu, izņēmu lampiņas (izdegušās) aizbraucu nopirku citas, nomainiju, kad braucu ar izlabotiem defektiem, šie pateica ka es esot nopircis sūdīgas lampiņas par vāju tā gaisma, es spurojos pretīm, saku ka gabarīti tak deg, šie sasauca vesalu konsīliju, nu kādi pieci CSDD darbinieki, pēc kādām minūtēm 10 lika man aiziet uz blakus veikalu nopirkt citas lampiņas un ielikt, nu tā arī izdariju.... ielīmēja jau man to uzlīmi, bet atieksme atkarīga no garstāvokļa, vai velmes kādu izčakarēt

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online