Čeindžeris. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Čeindžeris.

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6
Čeindžeris. ( 9350 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja jau kādam interesē tad Paldies dievam Voyagerim ir daudz vietas iekšā. Es piemēram to fm/mp3 negribu vinjam tiešām skaņa ir sūdīga. bet mašīna ierīkoju Datoru no notebooka un ekrānu ar touch screen pieliku. Skaņa caur Sound Blaster Audigy iet no USB porta. Tagad var gan DVD gan MP3 gan CD klausīties plus vēl ir WiFi un t.t. visi aspekti principā lēti tas nav bet visu pats taisīju tādēl lēti sanāca bet tomēr var darīt visu tas ir liels +

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

sanaci tik cik maksa laptops
ja grib pa leto janiem dvd plajeru.
jo notebuuk ir jabooto untt un tam vel nav ekrans paredzets -15c un akal cik lielu tu to kjapljapu ieliki? 10inch? nav baili ka kads izbliezis stiklu?

Atbildēt uz šo ziņu
Pepper

85 ziņas

PM

DeadMeat"]Ja: " A kursh gads Tavam auto?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 96
Glīši sarkans

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Hi...
Gribu pajautāt kā esi atrisinājis datora ieslēgšanas izslēgšanas problēmu? Un kada izšķirtspēja monitoram, un kā esi pielicis salonā? Kaukur iebūvējis? Un kādā izšķirtspējā viņš ir? Ah jā un kādu OS un programmas izmasnto?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man ir Crysler Gravd Voyager 1997 gads 3.3 Monitora izšķirspēja ir 800 x 600 touch screen 12" collas. Lai stiklu man neiznes es iztaisīju tā lai es to monitoru varu noņemt tākā mafona paneli (līdzīgi). Notebooks Acer kautkāds celeroninš un nedaudz viņu pārlodējot man ir atsevishķa poga datoru ieslēgšanai bet var iztaisīt arī no aizdedzes. Plānoju kad būs siltāks zem sēdekla vinu pieskrūvēt strādā ar windows XP un progu centrafuse bet to progu nevienēr izmantoju palaižās XP kautkur par 40 secundēm.

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

iemet šeit kādas bildes.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Über

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Čeindžeris.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online