Čeindžeris. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Čeindžeris.

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6
Čeindžeris. ( 9348 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Patiesību sakot biju taisījies veidot jaunu topiku par trokšņu izolēšanu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man te tāds neliels jautājums.Vai no Anglijas voyagera chengeris priekš mana džera lasīs parasto formāta diskus,jo cik es zinu amerikāņi nelasa.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu es gan nezinu, vai ir vērts šajos laikos vairs pirkt čendžeri.... es arī domāju par audio sistēmas pārtaisīšanu un caurskatot piedāvājumu, izlēmu nopirkt radio ar ipod atbalstu, ar atmiņas karšu nolasītāju un "zilzobi" nu bluthu, pameklējot netā, tāds maksā no 88Ls utt. + tik pat normāls ipod, kurā muzons salien bez savas jēgas. Atkrīt disku staipīšna uz auto un džendžerī var ielikt 10 diskus - ipod ierakstīt ap 1000, atkrīt disku pirkšana un rakstīšana, nav tie pa mašīnu jāslēpj no bērniem, lai tie tos nesaskrāpē. Ja ipod esi aizmirsis mājās tad naudasmakā var turēt atmiņas karti ar savu mīļāko muzonu, vietu vispār neaizņem un izmaksas noteikti nav tās augstākās. bet nu tās ir manas domas, jo tehnolōģijas iet uz priekšu............

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

amerikāņi nelasīs DVD diskus PAL sist.,lasīs NTSC sist.,ar CD diskiem nav problēmu.Variants ar DVD-raksti filmas uz datora NTSC formātā.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Zuris"]amerikāņi: "

Tu esi 100% pārliecināts zuri?Jo gribēju sūtīt 6 CD čeņdžeri no ASV.kad biju ielicis sludinājumu ss.lv par chengeri.man zvanija un piedāvāja.Viņš prasija vai man ir eiropas vai ASV džeris.Kā mnaju zinām man jau ir eiropas un viņš man teica ka ASV chengeri nedarot eiropas džeriem.
Man tā bailīgi sūtīt no ASV,ja nu neiet,tad nauda izmesta vējā.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

:?: :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Varbūt vēl ,kādam ir voyagers no amerikas,kam lasa mūsdu CD.Vnk vēlos vairāk info.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6

Forums » Tehniski jautājumi » Čeindžeris.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online