Čeindžeris. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Čeindžeris.

Lapas: [1] 2 3 4 5 6
Čeindžeris. ( 9348 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vai kāds varētu pateikt, kāds čeindžeris varētu derēt 96.g vojadžerim. Kad pirku , man teica ka kādreiz esot bijis zem pasažiera sēdekļa, tur pat atradu kautkādu štekeri. Maģis oriģinālais. Varbūt var pielikt jebkādu čeindžeri, tikai tam štekerim jāsapas.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vai tiešām mūsdienu tehnoloģiju laikmetā,
kad pieejami visādi FM modulatori/transmitteri; Mp3 un Mp4 atskaņotāji,
vēl kāc arī izmanto CD čeindžeri? :?
Un vai cenas un ekspuatācijas ziņā ir lētāk??

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Locis"]Vai: "
tom ta djela, ka visi nosauktie brīnumi saradušies, bet rakstīt esam aizmirsuši, kad kāds rakstam ar kāc un vēl tāds zvērs kā "ekspuatācijas"
vai kauns pa visu ģīmi nemaz nav :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ebajā, 70-100 eironaudas un būs tev orig. čeindžers... Runājot par mp4 un modulātoriem - dažiem nav vienalga no kādas pakaļas skaņa nāk!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Jau nopērkot mašīnu tai zem šofera sēdekļa bija Alpine čeindžers. Vadība no iebūvētās radio/magnetolas. Skaņa pilnībā apmierina. Mēģināju piepīpētājā spraužamo mp3 fm raidītāju - kaut kā nepatika. Šad tad sanāca ar labo kāju netīšām aizķert, bez tam skaņa no čeindžera ir labāka.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tomis"]
tom:
"

A kas tu kkāc pareizraxtības skolotājs, vai? Izlasīji tak...un saprati domu arī!!! :wink:

Un kādu aparātu kurš izmanto savā autiņā, ir katra paša ziņā! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

der mopar
maksa 50ls lietots man nav, pardevu

Atbildēt uz šo ziņu
fricis

48 ziņas

PM

Esmu ar iegādājies to mp3 atskaņotāju caur radio viļņiem,jāsaka skaņa naf no labākajām,bet braucot tālāku ceļa gabalu gan atmaksāsies ,vismaz uz šosejas nebūs jāmeklē CD,viss labāk jau būtu mp3 atskaņotājs kurš der oriģinālajā vietā :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Čeindžeris.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online