Vajag info par 1997. voyager 2.5TD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vajag info par 1997. voyager 2.5TD

Lapas: 1 2 [3]
Vajag info par 1997. voyager 2.5TD ( 4256 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

to IlmarsG: kur var atrast info par VIN burtu un ciparu nozīmi Voyagerim?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies! man rāda ka esmu īpašnieks PT Cruiser 2000g un ka auto būvēts ( vai varbūt atrodas) USA. Bet nu apakšā tur it kā rakstīts, ka nevar pārbaudīt smagos un minivenus. Tā kā īstas skaidrības nav

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Laps!
Moš tikai "amīšu" autiņiem domāts?!

Bet parociet TE :arrow: http://www.robskorner.org/faqs/generalfaqs.html

es tur pat savam auto krāsai kodu atradu :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Palasījos forumā!
Bieži tiek rakstīts, ka 2.5TD ir paskaļš, kā tas ir domāts? Salons grab, vai slikta izolācija no apkārtējiem trokšņiem, vai arī motors paskaļi strādā pie lielākiem apgriezieniem? (ar dīzeli nekad neesmu braucis)
Kā ir ar jaudu, vai pie apdzīšanas nav pa maz?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

jā, nu šajā lapā, kaut kā ne kas nesanāca atrast, laikam nāksies piestrādāt pie angļu valodas.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ar jaudu it kā ir ok, protams nav jau sporta auto, paskaļš salons - motora troksnis tukšgaitā, vai arī lēnu braucot, ja min pa šosi ir ok, un ja brauc lēni ar skaļu mūziku arī ir ok, , man arī šis ir pirmais dīzelis, ja tagad būtu jāizvēlas, tad gan laikam izvēlētos 3,3 benzīnu, bet nu tā gaumes lieta, un ja tiek klāt kreisajam dīzelim....

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

VIN koda pieejamākā vieta laikam štarp stūri un vējstiklu. Vēl, protams, arī auto tehniskajā pasē.
Motors paskaļš - to saprot tā, ja motors ieslēgts to var dzirdēt. Viens otrs mūsdienu benzīnnieks strādā tik klusu, ka nevar saprast, strādā vai nē.

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Manējam motors skaļāks ir braucot virs 120 km/h, ar uzrāvienu viss ok, apdzenot nav problēmu. neko citu negribu, kā dīzeli, bet cienu arī tos, kas brauc ar 3,8 benzīniekiem, tā teikt, katram sava vajadzība un iespēja.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Vajag info par 1997. voyager 2.5TD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online