kondensāta drenāžas notek caurule... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kondensāta drenāžas notek caurule...

Lapas: [1]
kondensāta drenāžas notek caurule... ( 2462 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Izrādas to var atrast arī no augšas,viņa sanāk aiz ģenerātora pa labi uz sienas tāda trubiņa (pipsis)kurā var vaine īkšķi iebāzt,centimetru no sieniņas un zem 90grādiem izliekuma,pieci centimetri uz leju.Visu to iztīrot ūdens vienalga krājas pie durvīm kur spārns,izskatās kad būs nekorekti ielīmēts priekšējais stikls :cry: Sodien braukšu mazgāt mašīnu,var būt tad ko atradīšu tuvāk....Par to šņākšanu zem torpēdas-kad stāv pozīcija logs vai logs un kājas(apsilde)tad kondiška slēgājas pati autonomi,bet man šņāca reizēm-saņēmu atbildi kad freons sistēmā par īsu,līdz ar ko būs jāpilda.Bet visā visumā CHRYSLERS T&C rullē!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu ko,atbraucu uz mojku un norāvu tos plastmasas stojku(loga)aizsegus,iebraucu mojkā un ūdens līst pa loga augš gan labajā gan kreisajā pusē aumaļām,bet kad bija plasmasas turekļi tas pa to iekšpusi skaisti tecēja salonā zem kājslauķīša.Nu un ko es tagad lai padomāju par ATLAS motors,kuri man šo auto nopārdeva....................

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Un mēs vēl skām ka leiši ir "svoloči"

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Logs ar košļeni ielīmēts?Aleišu svoločību var pieciest deļ vinu zemajam cenām.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

veči nav problēmu,bet auto man pārdeva ATLAS MOTORS...... :idea: :idea: :idea: :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

VILIK,kas mainīsies,es sarunāju caur čomiem un rīt chrysler centrā man pārlīmes logu a kur garantija kad ATLASĀ to izdarīs kvalitatīvi?Bet šeit savi puikas!

Atbildēt uz šo ziņu
VILIK

18 ziņas

PM

Miltins02"]veči: "
Uzraksti vestule Atlas Motors ,
http://atlasmotors.lv/contacts/

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Town & Country 3.8 LXi 2001

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » kondensāta drenāžas notek caurule...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online