Forums » Tehniski jautājumi » Grab sānu bīdāmās durvis.
| Grab sānu bīdāmās durvis. ( 4565 ) | |
|
Anonymous user
|
2008-01-21 19:01:31 Ja kāds var paskaidrot sānu durvju regulēšanas principu, lai novērstu graboņu, būšu ļoti pateicīgs. No iepriekš forumā rakstītā neko nesapratu. |
|
ev
|
2008-01-24 14:01:29 Sānu durvīm, kad viņas aiztaisa ciet- stenderā uz priekšējo durvju pusi ir plastmasa neliela šahtiņa jeb tāda kā bedrīte kurā nāk iekšā durvju plastmasa pipuks. Tā vieta arī taisa to graboņu. |
|
Anonymous user
|
2008-01-24 17:01:39 To ka grab šī vieta es jau sapratu. Viņus var arī nedaudz regulēt, taču novērst graboņu joprojām nav izdevies. Jāklausās īsta morzes ābece uz mūsu līdzenajiem ceļiem. |
|
Joris
|
2008-01-24 18:01:54 Es savējam tos plastmasas "pipukus" Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze |
|
Normunds
|
2008-02-17 23:02:17 Jautājums šoreiz nav par graboņu, bet par durvju vadīklu. Iet runa par 95g. granda bīdāmo durvju vadīklu kas ir auto sānā. Lai pie tās tiktu klāt ir jānoņem nosegdetaļa. Vīņai ir galos skrūves (divas pie aizmugurējā luktura, divas durvju atvērumā), bet tās atskrūvējot noņemtšo detaļu nevaru. Vai kāds nepateiktu uz kāda principa tā turās un kā to noņemt? Chrysler Grand Voyager 95.g 3,3 |
|
Kvatra
|
2008-02-18 16:02:00 Man bij līdzīgi, pagājušo gadu pie -20 sāka grabēt, pēc tam uz vasaru pārgāja, šoziem viss ok |
|
Anonymous user
|
2008-02-18 16:02:49 Sasmērēju augstāk minētos "pipukus", bet graboņa palika. Varbūt tikai klusāka. Aizvērtas durvis stāvot nav izkustināmas ne par milimetru, bet kas notiek braucot nevaru saprast. Ir doma, ka graboņa ir durvju iekšpusē, jo iespējams brīdī, kad piesala, ap -15 grādiem, atdalījās kāda skaņas izolācija uz slēdzeņu vilktnēm. Tas domu gājiens ir tieši tā iemesla dēļ, ka graboņa sākās tieši salā un uzreiz, kaut iepriekšējā dienā nekas negrabēja. Taču tik dziļi līst līdz pavasarim negribās. Esmu izmēģinājis visas iespējamās regulēšanas - efekta nekāda nav. Nāksies to klabināšanos pagaidām pieciest. |
|
Normunds
|
2008-02-18 20:02:41 Vai tiešām neviens nav ņēmis nost šo nosegdetaļu????? " |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Grab sānu bīdāmās durvis.
,kas durvīs akurāti nosmērēju ar gultņu smēri. Graboņa ir pazudusi un vēl nevienam nav arī izdevies nosmērēties. Liekas, ka problēma ir atrisināta un bez lielas piepūles... :idea: