Siksna trokšņo!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Siksna trokšņo!!!

Lapas: [1] 2
Siksna trokšņo!!! ( 4015 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki!!! Gribās uzdot blondu jautājumu - Kas tā pa siksnu, kura atrodaspie motora kreisās puses uz daudz rullīšiem???

Strādājot baigi čīkst - uz nrviem krīt!!!

Ko lai izdara lietas labā???

Kad skatījos uz tiem rullīšiem likās, ka viens no tiem vibrē(astotniekus met), vai tas varētu būt par iemeslu tai cīkstēšanai??? :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja Tev interesē kā viņu sauc varu nosūtīt tev manuālo rokas grāmatu kurā ir viss bet tikai angļu valodā...Iesaku iebraukt servisā..Vissdrīzākais kad laiks ir manīt siksnu... Ar siksnas čikstēšanu man beidzās bēdīgi,nedēļu jau meklēju stūres pastiprinātāja sūkņa skriemeli....esi uzmanīgs ar to...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

būtu baigi labi, ja tu atsūtītu to!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja rullītis met astotnieku, jāmaina ne tikai siksna, bet arī rullīši, kopā izdevumi virs Ls 100.
Forumā gan ir ticis pieminēts par lētāku rullīšu piemeklēšanu no cita auto, gan arī par tikai rullīša gultņa nomaiņu.
Lapas augšā uzspied uz pogas "Meklēt"un pameklē vārdu "Siksna".

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Ja pērk atlas motors, tad 20ls rullītis, 40 ls spriegotājs ar rullīti, siksna ~ 20 ls, atlasā laikam 27 ls bij ieteicams nomainīt visas daļas, savādāk spriegotājs var izbeigties kādā jaukā momentā, piemēram, Vācijā uz bāņa :mrgreen:

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Šodien arī iepirku siksnu-Ls11,95

Atbildēt uz šo ziņu
Ilze

62 ziņas

PM

Tie piemeklētie, no citas mašīnas kautkā ātri nobeidzās (viens sāka mest astotniekus, otrs gaudot). Izjaucu originālos laukā, un saliku jaunus pašus gultņus (čakars tik noņemt sprostgredzenu). Pašu gultņu cena 0.90 ls (!) gab. Jau kādi 2000 km iet bez problēmām.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nezinu Ogrē Voyager servisā man pa gultnīša nomaiņu,pats gultnīts un darbs izmaksāja ap 10ls ,es domāju ka tas nav daudz un pašam rokas nebij jāsmērē! 8)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Siksna trokšņo!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online