Forums » Tehniski jautājumi » dzinēja mazgāšana
| dzinēja mazgāšana ( 3883 ) | |
|
Anonymous user
|
2008-01-15 14:01:09 sveiki ! paskatījos forumā - it kā nav topicu. ko sakāt? ir kāds pamēģinājies tā pa lielo, nevis ar lejkanniņu, bet ar kādām 3-8 atmosfērām? |
|
Anonymous user
|
2008-01-15 23:01:50 Vienreiz mūžā izmēģināju pirms Tehn. apskates un vairs nekad to nevēlos darīt... Tā kā ,veco autiņu es labāk ar kanniņu... :wink: |
|
janchux-l
|
2008-01-16 01:01:00 Kaimiņš savu 2000g dīzeli pirms apskates nomazgāja, līdz apskatei tika, un tad arī sāka rīstīties, šo aizsūtīja mājās,pēc manipulācijām ar fēnu un wd40 viss beidzās laimīgi, bet solījās motoru nekad vairs nemazgāt! |
|
Kvatra
|
2008-01-16 13:01:54 Esmu mazgājis vairākas reizes, nekādu problēmu. Nosmidzina ar ķīmiju un pēc tam kārtīgi ar karcheri nomazgā |
|
Anonymous user
|
2008-01-16 14:01:14 Jelgavā uz Aviācijas ielas un Loka maģistrāles krusta ir liela mazgātuve autobusiem- pirms apskates pagājušogad tur iebraucu pamzagāt iepriekšējo 95-tā gada 3,3 benzīnieku Voyageri. Jāsaka cena nebija tā lētākā, bet neko labāku neesmu redzējis- kā zēni centās- pat apakšā līda cik nu var aizsniegt... saudzīgi pie visādām sarežģītākām vietām tika mazgāts motortelpā. Lieki teikt ka auto pēc procedūras leca kā suns pie kājas... |
|
Anonymous user
|
2008-01-16 18:01:31 Iepriekšējam auto vienmēr mazgāju motoru pirms apskates. Pēdējā reizē iebraucot apskatē, noslāpēju motoru, lai puika var visas lampas utt pārbaudīt, jābrauc bremzes baudīt, bet auto nekautko negrib lekt...mazgājot bija noplēsta sadalītāja vāciņa auss un viss pilns ar ūdeni:) Apskates puika smuki noņēma, iztīrīja uzlika atpakaļ, un viss aizgāja...pašam pirkst nebija jāpieliek:))Tik noteica: "Nafig Jūs tos motorus mazgājiet, es tāpat visu redzu" |
|
Anonymous user
|
2008-01-17 13:01:00 nu pofigs, kas būs - būs, kaukad nākamnedēļ ņemšu un braukšu uz vienu moiku, kurā apsolīja, ka es no turienes ar rūcošu dzinēju arī izbraukšot.. |
|
ev
|
2008-01-20 13:01:31 Nav tik ļauni, galvenais lai izpūš ar gaisu visus štekerus. |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » dzinēja mazgāšana
Un izrādās motortelpā ir tik daudzkrāsaini agregāti!!!