probleema ar kaarbu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » probleema ar kaarbu

Lapas: 1 2 [3] 4 5
probleema ar kaarbu ( 8363 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Agip ražo šādu http://www.agip.de/pdf/pdfs/PDB0349.pdf .
Patiesībā kārbā divreiz vairāk eļļas par Tevis nosauktajiem 4l. Tā kā prasītos pēc servisa, kas veic pilnu eļļas maiņu, bet jau laicīgi noskaidro, ko viņi gatavojas liet iekšā. Vai arī nomainīt, nedaudz pabraukt, nomainīt vēlreiz utt. līdz eļļa vairs neputo.
Automātisko kārbu īpašnieki, noteikti dos Tev labākus padomus.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies, IlmārsG un Wizardam par padomiem. Jums ir absolūta taisnība. Vasarā pec voyagera iegādes mainīju a/k eļļu, protams ari filtru. To darbiņu veicu pats tikai pēc eļlas gāju uz servisu Apūzes ielā pie Kalnciema ielas tur ir serviss ar uzrakstu AGIP ja nemaldos. Uzticējos servisa večiem. Tie man ielēja kanniņā 4l , neatceros cik samaksāju. Teica ka visiem autiņiem lejot iekšā, neviens nau sūdzējies utt. Ka neesot nekāda starpība. Līdz ar to arī nevaru pareikt kādu zupu esmu ielējis (AGIP izlejamā?).
Cik nu tagad noprotu daudzi nemaz neseko saviem autiņiem, (vai zirgam metās gāzes vēderā vai nē).
Kad skatījos ar mērtaustu, eļļas līmenis par augstu nau. Drīzāk jau nedaudz par zemu. Vēlreiz kārtīgi pārbaudīšu. Taču viena lieta ir skaidra, tā zupa ir jālej ārā. Tad nu sāku domāt. Negribētos jau atkak apakšā to vāku raut nost, jo man tur nau korķa blīve. Iepriekš bija tāda mena tā kā gunijota, it kā silikona bīvējuma massa. Stipri pačakājos kamēr dabūju vāku vaļā. kārtīgi notīrīju un uzsmērēju tādu melnu blīvējoš silikon no tūbiņas( auto veikalos pārdod). Noblīvēj labi garām netek. Taču kad vāks bij nost muļķis neiebāzu mērtaustu, neapskatīju cik dziļi un kur apakšā lien ārā.
Līdz ar to man ar jautājums. Vai ir iespējams no augšas, pa mērtausta kanālu iebāžot trubiņu nosūkt no vanniņas ~ 4l eļļas.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

cerams ka cilveks zin ka automatam eljas limeni mera uz silta motora un motors nav izslēgts (darbojas) manuali rakstits ka automata iet 9 litri. nezinu ko visi ta uztraucas par to dextron 3 ? atf ir atf un shels vai statoils vai BP vai vel kas ir gaumes lieta. ja ja manuali ir rakstits tikai mopar.. sony telikam ar rakstits tikai soni aaa tipa batareikas deres jusu pultim :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nav vajadzības eksperimentēt, ja slikti strādās ar Mopar ATF+4, tad var mēģināt ko citu. Neesmu redzējis nevienu argumentu, kādēļ nelietot tieši to, ko auto ražotājs paredzējis.
Piemēram Dexron IV ir pavisam cita viskozitāte nekā Mopar ATF+4. Bez viskozitātes vēl citi parametri var atšķirties.
Nav noslēpums arī, ka ir bijušas problēmas ar pārnesumkārbām. Kādēļ? :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Starp citu rakstīts ir Mopar ATF+4 vai analoģisks Chrysler materiālu standartam MS-9602 atbilstošs. Tādus pasaulē ražo daudzi. Pie mums gan redzēti tikai Mopar un Texaco. Nepatīk Mopar, lej Texaco Texamatic DC 9602 http://www.vamotors.lv/saits/lat/products.php .

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

onic"]cerams: "

Pēc manuāļa 3.3 un 3.8 motoram automātā iet iekšā 3.8 litri, ja nesūc visu ārā, un tā arī man sanāk pie katras eļļas maiņas, ja pilnībā nosūc, tad 8-8.6 litri

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Jāpeikrīt Ilmāram, tagad tev tur ir sajaukušās dažādas eļļas un viss var būt slikti. Manuprāt vislabāk gāzt iekšā TC motors nopērkamo Mopar eļļu ATF-4. Vienu brīdi biju ielējis shell, varēja just, ka sūdīgāk slēdzas, uzreiz nomainīju uz original

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pateicos visiem par padomiem. Pagaidām pacentīšos mainīt pakāpeniski un skatīšos kas notiek. To es ar saprotu, ka pat noņemot nost apakšā vāku visu a/k eļlu laukā no kārbas nedabūšu. Koktelītis iekšā vēl būs palicis. Un tā procedūra būs jāatkārto vairākas reizes. Negribētos jau to vāku bieži raut nost un skrūvēt atpakaļ.
Tādēļ, jau iepriekš jautāju
Vai ir iespējams no augšas, pa mērtausta kanālu iebāžot trubiņu nosūkt,
cik dziļi es to šļūteni varu dabūt uz leju? Varbūt kāds zina?
Varbūt es tieku līdz vākam un varu tos ~4l izsūkt?
Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » probleema ar kaarbu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online