sajūgs???? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » sajūgs????

Lapas: [1] 2
sajūgs???? ( 3395 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Lieta tāda: kad nospīežu sajūgu kaut kas sāk grabēt (varbūt disks), bet kad pedāli nospiežu līdz galam apklust! varbūt uz galu iet izspiedējgultnis? Ātrumos liekas labi, bet tā grabēšana ir tāda dīvaina, var būt kāds var ieteikt kas par vainu?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Varbūt sajūga diska demfera atsperes vaļīgas un "zvana"? Izspiedējgultnis čarkstētu arī līdz galam izspiežot.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

kā tovar noteikt? nezinu gan vai to var nosaukt par zvanīšanu, laikam gan drīzāk par grabēšanu. bet kad izspiež līdz galam tad gan patīkams klusums.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vai ir jēga mainīt tikai sajūga disku, vai labāk pie vienām galvassāpēm, nomainīt visu komplektu?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

man jau liekas ka sajūgs, bet nu jāaizved pie spečukiem, jo paliek aizvien skaļāka tā graboņa :cry: , kārbā nomainiju nesen eļļu - tagad liekas ka smagāk slēdzas, tā kā var būt arī tomēr arī kārba, bet nu minēt nav vērts......

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Varbūt tas nemaz nav sajūgs, bet kārba? izlasi šet Austra rakstīto- http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... 0aae9c6fe6
bet ja jau reiz ņem to kārbu nost, tad man liekas, ka ir jēga mainīt visu komplektu, lai pēc laika nav atkal jājauc ārā

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Līdz algas dienai ir jāizvelk...... , jo nav man mājās atvilknes no kurienes brīvi paņemt nedaudz simtus... :cry:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Zinu,kaut kas ir sabojājies vai ari tūlīt sabojāsies!Gutnis.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » sajūgs????
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online