Nesilda » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nesilda

Lapas: [1] 2
Nesilda ( 3524 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Taa kaa esmu svaigs voyager iipashnieks, tad iisti nesaprotu kapeec man tagad pie miinus graadiem iisti nesilst salons!!!

Pirms uzsaaku braukshanu pasildu mashiinu 5 - 10 min, bet termometra bultinja iipashi uz augshu neceljas, neaiziet pat liidz pirmajai sviitrinjai!!! :? Braucot kaadas minuutes 15 taa strelka arii uz augshu neceljas!!!

Uzliekot pechku un ventilaatoru uz maksimumu kaut kaada silta pluusma tur naak, bet ar to nepietiek lai paliktu siltaak!!!

Korkjii staavot strelka paceljas labi un tad paliek karsti!!!

Kas taa par vainu un ko man dariit, lai nenosaltu, jo no riita jau bija -8graadi, a kas tad ar mani notiks pie - 20 :?: :?: :?: :idea: :idea: :shock: :? :x :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

arī saskāros ar šo probzu - termostats beigts bija, bet dīzelis/ vojāgs vismaz 2001.g. baigi lēni iesila. nezinu par Ls 10 vērtiem termostatiem, bet 2001.g. vojāgam termostata iegāde un maiņa pavilka uz 180 Ls (95 Ls TC pasūtot ar 2 nedēļu piegādi+ maiņa servisā - Ls 85, jo jāizjauc pusmotors).

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Nomaini termostatu ~10Ls un viss būs O.K. :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Riko, ieraudzījis Tavas izmaksas, es arī biju pārsteigts.
Antifrīzu mainot, ieskatījos, ka manam pavisam nedaudz darba vajadzīgs, lai termostatu nomainītu. (Ja vien kaut ko nepārpratu).
Saslīdzināju TD un CRD servisa rokasgrāmatas, konstatēju atšķirību. Manējam TD (1996-2001) atskrūvē dažas skrūvītes un atver ietvaru (termostat housing) izņem termostatu ārā, bet tavējam (2001-) termostatu maina ar visu ietvaru. Īsti jau nu nevajadzētu tam visam tik ļoti sadārdzināties, bet laikam jau tur arī tā lietas būtība.
Pats termostatu neesmu mainījis, ja esmu kaut ko savā prāta eksperimentā pārpratis, pielabojiet

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Par izmaksām nesapratu!!!
Man jau vairāk patīk 10LVL, bet cik ir patiesībā :?: :?: :?: :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
Insekc1

144 ziņas

PM

Benzīnniekiem 3.0 3.3 un 3.8 termostata nomaiņa = 10 Ls termostats + 10 min. darba ar līkajām roķelēm. Pat antifrīzs gandrīz nemaz neiztek.

Dīzeļiem esmot sarežģītāk.

InsekC, DodgeGrandCaravan 05

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man izskatījās, ka sarežģītāk CRD dīzeļiem (kurus ražo kopš 2001 gada).

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kur tādu dabūt???
Vai visiem autiniem tie ir vienādi, vai vajag speciāli Voyager Termostatu!!!

Kur tāds mashīnaa atrodas, lai manas 10min nepaarveerstos stundu garaa mekleeshanaa!!! :roll:

Antifriizu vai tosols arii der!!!!
es principaa bachokaa leju tosolu, bet radiaatoraa gan vel neko nav gadiijies ieliet!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Nesilda
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online