Tehniskie jautājumi. Jauns AUTOSERVISS. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskie jautājumi. Jauns AUTOSERVISS.

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9
Tehniskie jautājumi. Jauns AUTOSERVISS. ( 13627 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es gan neatteicos nomainīt skrūves.Padārgi jau ir.Vienam ratam 7,5 lati.Salīdzinot to ar kārbas remontu sīkums vien ir.Neesmu tik bagāts lai atļautos skopoties,un attieksme tajā servisā ir labākā no labajām.Neievēroju ka tur strādātu neprašas.Nevajag no mušas uzpūst ziloni.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

................. . :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Saskaiti, cik reizes Tavā tekstā atkārtojas viens vārds! Savu viedokli taču var izteikt arī mazliet pieklājīgākā formā, citādi te jau sāk līdzināties kaut kādam mazgadīgo saietam,

Atbildēt uz šo ziņu
Pepper

85 ziņas

PM

Jaa man arii pamainiijaas iespaids par sho gaarfildu....

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 96
Glīši sarkans

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Labi runājiet !Vai bezdēt arī gribat ?Es tagad mainīšu idiotus pret gudrajiem.
Nāc pulkā !
Diletanti. !
Kas par ārprātu ?

Atbildēt uz šo ziņu
Ilze

62 ziņas

PM

Blet, Jūs sadzērušies, vai??? Liekas brauc ar normālām mašīnām, bet uzvedas kā kautkādi bembisti!!! :x :evil: :evil:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

No sirds atvainojos par rupjumu :oops: ,bet tas vairs nav izsturami,vienkārši dusmas nāk,kā nomelnocita darbu. :evil:
Un vispār labāk beigt šo topiku,jo nu paliek par traku.Lūk pats pāršāvu pār strīpu. :oops:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu garfiild, ar savu d*** tekstu Tu gan izgāzies kā veca sēta.
Bet par Normunda servisu runājot, man konkrēti nepatika, ka viņš nesmuki izrunājās par savu klientu (es nemaz neuzskatu, ka klientam vienmēr taisnība), tjipa kāds āmurs klients ir, pa cik mašīnu pircis un publiski teoretizēt par samaksas apjomu. Un interesanti, ka tas notika PIRMS runcis te forumā kaut ko bija stāstījis. Apmēram pēc principa, ka labākā aizsardzība ir uzbrukums?
Un radrigosteins izskatās aizdomīgs ne vien ar to, ka pēkšņi uzradās vajadzīgā brīdī, lai slavētu noteiktu servisu, bet pat nika veidošanas principi sakrīt ar normundukaktinu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskie jautājumi. Jauns AUTOSERVISS.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online