|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-01-08 17:01:18
Njā, Normund, nu gan ieberzies, antireklāma ne pa jokam. Vienīgais nesaprotu, kāpēc sāki te bazarēt par neveiksmīgo remontu, tā varbūt neviens to nebūtu uzzinājis...
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Kvatra

746 ziņas
PM
|
2008-01-08 19:01:35
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-01-09 03:01:17
šarnīru var nomainīt pat pa pietspatsmit minūtēm, bet iepriekš pārvilktus uzgriežņus ar atslēgu kas der smagajiem nu nevar.Pats saimnieks izlielījās, ka to ir darījis,bet zinu tikai vienu,ka reti kurā servisā piekritīs vispār turpināt darbu ,ja saksies tādas problēmas.
Esmu jau uzsvēris,ka vieglāk ir nežēlot uzgiežņiem naudu,bet gan tos jau iepriekš nomainīt.Bez tam uz pistoles ātrumi regulējas,bet vītne uzgriežņos ne.
Protams pekrītu, ka vajadzēja man sieties no šī klienta vaļā ,un viss būtu kārtībā.Nemainīt neko !
Pēc kara visi gudri.
Izdariet paši visu to un tad runājiet.
Esmu ievērojis ka tie kas šeit ""nebazarē" lieki bet pie manis atbrauc un konkrēti runā- paliek apmierināti.Ne jau viens vienīgais džeris ir aizbraucis apmierināts ,un šis remontiņš bija sākumā ļoti iepriekš saskaņots ,bet ja simts latu vojager īašniekam ir par daudz - tad lai brauc ar zapiņu ,bet tas tagad izmaksātu pat dārgāk,jo zapiņš ir exkluzīvs.
Atcerieties tikai vienu ,ja jums pārējie atteiks tikt ārā no līdzīgām problēmām-mēs tomēr jums palīdzēsim ,bet ko gan var teikt par cilvēku, kas pat ekonomē savai mašīnai uz eļlu !Par cilvēku ,kas maina savu viedokli trīs reizes pa dienu.
Der atcerēties,ka uzriežņi nav domāti taisīt no "sviesta"",bet varbūt tādēļ mēs nepirksim vairs Voyager ?
Vai tiešām jūs uzskatat ,ka servisa darbinieks būs tāds idiots ,kas uzgriezni vispirms nepieķers ar roku,bet neparedzētu apstākļu dēļ (un nekas nav mūžīgs) vītnīte jau iepriekš bija pačakarēta.
Nevienam nepatīk maksat.Tā nu viš i ! Visi mēs meklējam iemeslu ,lai vismaz mazāk būtu jābleķo.
Šinī gadījumā šis Džera īpašnieks atļaujas tikai šeit parakstīt, bet klubā iestāties atļauties nevar,jo tas ir no tiem tipiņiem ,kas uzdod jautājumus -
kur liksiet manu biedra naudu ,un vai tas man atmaksāsies ?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-01-09 03:01:44
Nu kuš!, liekas mierā abi! Problēmas būtība jau tāpat visiem skaidra, visi esam bijuši servisos. Ja dikti vaig kādam uzbraukt, varu aizdot savu kāpurnieku .
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-01-09 03:01:56
Nu jau Tu,zēniņ, esi nolaidies līdz "tirgus bābas" līmenim....
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-01-09 04:01:24
Nu šeit ir tīra servisa vaina.Normunds drīkstēja prasīt tikai 20 ls par nomaiņu kā bija vienojušies.Ja servis sabojājis remonta laikā disku ar skrūvēm ,tad servisam ir jāsedz salauzto detaļu izmaksas.Tā kā runcim ir tiesības prasīt atpakaļ 80 ls un citu disku ar visām skrūvēm.Bet tā kā ir samaksāt,prasīt atpakaļ ir par vēlu.Ja tu to nezināji Runci,tad atvaino mani,kas tu pirmo rezi servisā esi iedzinis mašīni?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-01-09 13:01:50
jā tik tiešām šeit iet kā tirgū.
Dļa asoba tupih- paskaidroju,ka par šo remontu iepriekš biju vienojies ar šīs mašīnas saimnieku,un ar viām izretosajām sekām,un cenu, bet disku esmu gatavs nomainīt .Tikai tad saskaitīšu stundu darbu,un nekādas problēmas.
Par saviemvārdiem vajag atbildēt - neviss uzvesties kā Ņuņņai.
Kā vecenei pensijas vecumā.
Bez tam pats mašīnas saimnieks nemaz nav izteicis savu viedokli.To viņa vietā dara mazais dēliņš,kas nav lietas kursā,un nemaz nezin par ko gāja runa.
Man ir apnicis šeit jau rakstīt ,un rakstīt.Parakstiet labāk bez manis.
Es labāk tukši salmus nemalšu ,bet ga turpināšu iesākto darbu.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2008-01-09 20:01:09
Piekrītu Normim!!!
Un ko tad neraksta pats mašīnas īpašnieks,bet liek citam rakstīt?
Atbildēt uz šo ziņu
|