Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskie jautājumi. Jauns AUTOSERVISS.
| Tehniskie jautājumi. Jauns AUTOSERVISS. ( 13630 ) | |
|
Anonymous user
|
2008-01-06 02:01:35 Vēlos brīdināt Vayager kluba auto īpašniekus. Ar cieņu NORISS. |
|
Anonymous user
|
2008-01-08 02:01:25 Tad lūk šodien pabeidzām labot "džerīti"kura saimnieks neuzskatīja par lietderīgu nomainīt uzgrieznīšus.Izdevās arī noņemt pusasi.Vecajam paveicās.sākumā gredzens bija tā ieēdies ,ka jau domājām ka tas būs bezcrīgi ,et dievsbija ar mums. |
|
Anonymous user
|
2008-01-08 06:01:24 Ja jau nekāda vienošanās par izcenojumiem pirms darbu veikšanas nav bijusi, tad teorētiski vari prasīt arī miljonu... |
|
Anonymous user
|
2008-01-08 16:01:04 Viss jau Tavā pastāstā ir jauki un pamācoši, ja vien Tu, Normund, apzināti nebūtu noklusējis vienu faktu-tas "džerītis" Tavā servisā iebrauca ar pagaidām(tajā brīdī)normāli funkcionējošām riteņu skrūvēm.Iepriekšējā dienā telefoniski tika sarunāts, ka Tu manam autiņam nomainīsi kreiso balsta šarnīru, vienojāmies arī par cenu-ap 20 latiem.4.janvārī plkst.10:00 iebraucu servisā.Pāris minūtēs raiti tika atskrūvēts kreisais ritenis, un Tu secināji, ka darbs te būs nedaudz vairāk nekā iepriekš plānots, jo telefoniski esot sapratis, ka runa iet par pavisam citu detaļu.Tā kā man tajā dienā bija ierobežots laiks, norunājām remontu atlikt uz nākošās dienas rītu.Un tad arī sākās...Lai pieskrūvētu riteni tika paņemta pistole,pistolē ielikts uzgrieznis-un līdz galam(protams bez jebkādas smērvielas) un uz pilniem apgriezieniem.Rezultāts bija sekojošs- vienu uzgriezni novirpoja nemaz neuzskrūvējot,otram izjuka metāla apvalks,nepieskrūvējot līdz galam,pārējie trīs praktiski "piemetinājās".Kur,Normund, bija palikušas Tavas zināšanas par"alvas laimītēm" un "metāla odziņām" tajā brīdī, kad Tavs darbinieks ,Tavā klātbūtnē veica šīs nejēdzīgās darbības?????Tālāk jau sekoja padomju laika kolhoza darbnīcu cienīgi paraugdemonstrējumi-āmuri,meiseļi,trubas.Nav vajadzīga liela iztēle, lai saprastu, par ko tika pārvērsts normāls lietais disks.Nabaga "džerītis" tika dauzīts veselas trīs dienas,neskaitot svētdienu.Un Tu vēl tagad forumā atļaujies izvērst diskusiju-cik "sotakus" man "ielomīt" par darbu???Vai Tev neliekas, ka par papildusdarbu izdevumiem, kas radušies Tavas neprofesionālās darbības rezultātā, būtu jādomā Tev pašam?Vismaz tā ir noteikts Likumā par patērētāju tiesībām.Es iebraucu Tavā servisā tikai, lai nomainītu |
|
Anonymous user
|
2008-01-08 16:01:11 Mjāāāāā.... :? Ja runā par to skrūvēšanu uzreiz ar "pistoli", vienam manam paziņam arī savā laikā vienā servī tā sačakarēja skrūves! Protams, es arī uz turieni vairs neesmu braucis.... |
|
juris
|
2008-01-08 16:01:37 mja, nesmuki sanāca no Normunda puses... bet ceru, ka viņš ar Runci vienosies un abi būs apmierināti. jo Normunds tak ir ieinteresēts, kad būs jāremontē Runča džeris, lai viņš iegriežas pie viņa un pēc tam, šeit forumā rakstītu, brauciet pie Normunda- labs serviss. CV 1998 2,5 TD LE |
|
Anonymous user
|
2008-01-08 16:01:45 Starp citu,man tagad ir aktuāls lietojams disks(lietais),cik saprotu standarta,jo uz Normunda Džerīšastāv tāds pats.Manam autiņam biju spiests uzlikt(turpat pie servisa) šauro rezerves riteni.Varbūt kāds zin, kur var dabūt lieto disku,un cik tas varētu izmaksāt.Protams lietotu, jo pēc šarnīra maiņas jaunu vairs nevaru atļauties. |
|
Anonymous user
|
2008-01-08 16:01:56 Kad aiziešu pie sava Džera, pārskatīšu uzmanīgi riteņiem visas skrūves. Kā īsti korekti būtu viņas pieskrūvēt ? |
| Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskie jautājumi. Jauns AUTOSERVISS.