par siltumu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » par siltumu

Lapas: 1 [2] 3
par siltumu ( 5113 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Cik es noprotu no servisa rokasgrāmatas, temperatūras svārstības ap skalas vidusdaļu ir normālas un ne par ko sliktu neliecina. Termostata darbību pārbaudīt elementāri - iedarbini uz kādām 5 min., paraugi cauruli, kas iet uz radiatora augšu - ja vēl vēsa, termostats aizvērts (kā tam jābūt pie zemām temperatūrām).
Pēc 15 min. dzesēšanas šķidruma temperatūra būs sasniegusi aptuveni skalas vidusdaļu, kuru katru brīdi termostats atvērsies un augšējā caurule pie radiatora paliks silta. Ja paliek - termostats atvēries un strādā normāli.
Pēc tā spriežu, ka skalas vidusdaļa atbilst aptuveni 70-80 C. Ja nemaldos, pie šīs temperatūras termostatam jāatveras.

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Nu ja temp. stāv zem vidējās skalas, tad visticamāk, ka termostats ir beigts. Kaut gan diizelim arii taa var buut.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Iespējams ka termostats Tev visu laiku ir vaļā. ieklemējies atvērtā stāvoklī. vai gaisa burbulis, nostājies ar auto tā lai priekša gaisā (uz pakalna, vai estikādes) un tad mēģini atgaisot. Var būt līdzēs.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

arī nesildīja, bet tad ar vieglu rokas kustību izmetot p 200 ls nomainījām termo-ģermosgtatu un viss aizgāja, un atkal pēc nieka 20 min. salons uzsilst. vojagers ir cool mašīna:)

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es tev varu ieteikt labu servisu,kur tev izstīrīs visu sistēmu.Viens no kluba voyageriem arī tur esot bijis par to pašu vainu un viss esot satisīts un sildot labi.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja vajag dod ziņu.

Atbildēt uz šo ziņu
NG

31 ziņas

PM

[quote]arī nesildīja, bet tad ar vieglu rokas kustību izmetot p 200 ls nomainījām un viss aizgāja, un atkal pēc nieka 20 min. salons uzsilst. vojagers ir cool mašīna:)
Man arī ar visu to autonomo apsildi ir,kā ir.Tāpēc jautājums,kas tas par brīnumu -termo-ģermosgtatu?[/list]"

Atbildēt uz šo ziņu

2003. 2.5CRD

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ipaši par siltumu nesūdzos, bet esmu ievērojis, ka tieši pagriezienos (krustojumā nogriežoties ) ir sajūtama izteikti karsta gaisa plūsma. Pēc pagrieziena veikšanas viss atkal ir pa vecam. Ja visu laiku nāktu tāds siltums kā pagriezienos, varētu pat pasvīst. Varbūt tas nozīmē ka kautkas līdz galam nedarbojas?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » par siltumu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online