Forums » Tehniski jautājumi » Tuvās gaismas
| Tuvās gaismas ( 3536 ) | |
|
Anonymous user
|
2007-12-13 01:12:16 Šodien tuvās gaismas atteica, tālās arī nefiksējas, var tikai uzmirkšķināt vai arī visu laiku jātur, deg tikai gabarīti. drošinātājus jau izravēju, it kā ir ok. |
|
vksys
|
2007-12-13 22:12:49 Lai veicas ar remontu...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
|
|
Anonymous user
|
2007-12-13 22:12:50 Ai, viss kārtībā, nodedzis slēdzis un pāris vadi.. tiek strādāts.. |
|
alien
|
2014-04-02 11:35:29 varbūt kāds ir izpētījis kā ierosme (voyagera gadījumā ''-'')nonāk no pagriežamā tuvo gaismu slēdža līdz tuvo gaismu releja spoles ''-'' spailei. Nu skaidrs ka viņa iet caur to slēdzi pie stūres, bēt kā viņa tur nonāk???.. Jo tieši tajā posmā viņa mistiski pazūd. tā arī nekļuva skaidrs. Vai tiešām iet cauci tai trakajai kastei pie kreisās kājas?? cik nu varēja izjaukt visu to kosmosu zem stūres. izdomāju kā apiet, novelkot papildus vadu, bet tas nav pareizi. Varbūt kādam tā ir gadījies arī. paldies 2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!! |
|
Priedītis
|
2019-10-22 16:34:16 Man pazuda tuvā gaisma 2007.g. džerim. Bet tikai labajā pusē. LAmpiņa it kā vesela, bet nekas nemainījās arī nomainot lampiņu. Vadiem, kur vien var tikt klāt noņemot lukturi, bojājumu nekur neredzēju. Var kāds padalīties ar pieredzi? PAldies! |
|
Tigeris
|
2019-10-22 17:52:11 "Man pazuda tuvā gaisma 2007.g. džerim. Bet tikai labajā pusē. LAmpiņa it kā vesela, bet nekas nemainījās arī nomainot lampiņu. Vadiem, kur vien var tikt klāt noņemot lukturi, bojājumu nekur neredzēju. Var kāds padalīties ar pieredzi? PAldies! IV paaudzes voyagerim tuvie/tālie barojas -katrs lukturis atsevišķi tieši no "INTEGRATED POWER MODULE", tas bloks atrodas |
|
Priedītis
|
2019-10-22 17:53:04 "Man pazuda tuvā gaisma 2007.g. džerim. Bet tikai labajā pusē. LAmpiņa it kā vesela, bet nekas nemainījās arī nomainot lampiņu. Vadiem, kur vien var tikt klāt noņemot lukturi, bojājumu nekur neredzēju. Var kāds padalīties ar pieredzi? PAldies! Kur vispār ir drošinātājs tuvajām gaismām? Kopā ar ko? Ar lukturu špricētāju? |
|
Tigeris
|
2019-10-22 17:55:26 " Nu ieskaties kalendārā gadu skaitli! Tas nav ne Moskvičš ,ne Žigulis kam viss pa taisno no drošinātāj barojas! Te 98% ierīču kāds no kompjiem kustina! |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Tuvās gaismas