bremzes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » bremzes

Lapas: [1] 2
bremzes ( 3802 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Gribēju nomainīt aizmugurējās kalotkas, jo sāka bremzējot kaut kas strīķēties, bet nevaru dabūt nost bremžu disku, vai varbūt ir tur kāda ""fīča""? It kā otrā pusē ir kaut kādas gumijas zagluškas. Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Izņemam apakšējo zaglušku un ar skrūvgriezi(tur ir tds zobratiņš)jāģriež uzleju,čakaris ir kamēr uzķer to zobratiņu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

skaties zemāk(zadnije tormaza)

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Savējam arī nevarēju noņemt aizmugurējo bremžu trumuli, kaut kolodkas atlaidu, izrādās, bija uzēdies uz "špilkas", noņēmu ar visu stupicu un ar āmuru atdalīju vienu no otra, bet tas gan bija kantainajam,

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tā ar bija, ka jāizņem vidējā zagluška(man viņa bija augšējā daļa), ar skrūjugriezni sataustīju un pagrozīju zobratiņu un trumuls pats novēlās. Paldies par padomiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ugis79"]Man: "

Rudenī visu komplektu pirku AutoPlusā pa 20.-

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man arii vajadzētu maninīt kalotkas, bet nezinu cik naudiņas iekrāt:) Kāds nezin cik maksā aizmugurējās kalotkas Dodge Grancaravan?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Labi, ka uzrakstījāt par to vidējo zaglušku un kalotku atvilkšanu ar skrūvgriezi :oops: A to es prms gada ATLAS Motorā mainot bremžu cilindrīti brīnījos (caur logu, jo klāt nelaiž), kāpēc tas čalītis minūtes 10 ar kuvaldu rūpīgi apstrādā manas mašīnas bremžu trumuli. Bļ*ģ. :evil:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » bremzes
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online