Forums » Tehniski jautājumi » virsbūves pulēšana
| virsbūves pulēšana ( 2716 ) | |
|
roliss
|
2007-12-11 02:12:16 Varbūt kāds pašrocīgi ir veicis virsbūves pulēšanu? Gribētos zināt kādus pulēšanas līdzekļus (firmas) pielietot. Vārdu sakiet padalieties pieredzē :oops: |
|
janchux-l
|
2007-12-11 15:12:44 Droši vien, tas, ko Tu sauc par pulēšanu, varētu būt tikai ievaskošana, ko ieteicams veikt pirms ziemas sāls vannām. Ja ir vēlēšanās tam veltīt kādu brīvu dienu, tad vari darīt šādi-1.mašīnu kārtīgi nomazgā un nožāvē; |
|
Anonymous user
|
2007-12-11 16:12:20 Ieteiktu vienīgi auto nevis nožāvēt, bet ar papīra dvieļiem vai mīkstu audumu nosusināt, lai no ūdenim nožūstot nepaliek pleķi. Ir arī vaski, kurus klāj uz vēl mitras virsmas. Plaša patēriņa vaskiem parasti pievienots nedaudz puliera, bet pulieriem vasks. Tā teikt divi vienā. Vajag paskatīties auto kosmētikas ražotāju saitos papildus informāciju, kaut vai www.eagleone.com/pages/carcare/detailing.asp . |
|
Anonymous user
|
2007-12-12 12:12:38 Ja krāsa pabalējusi, vai ir kāda detaļa krāsota, vai ir savilktas švīkas(tikai krāsā), tad var mēgināt pirkt M3 pulējamo pastu (nr 2 man labāk tīk) ar pastu un mīkstu lupatiņu pulē auto, ja švīkas tad uzmanīgi ar 1500-1000 slapjo papīrīti ļoti uzmanīgi pa un riņķī švīkai papulē, bet uzmanīgi, pēc tam ar pastu, protams, ja auto ir lakots, tad tikai švīkas vari izpulēt. To visu var nopirkt tikai specializētos auto krāsu veikalos, un pērk uz gramiem, lai nopulētu džeri, domāju ka vajag vismaz 200 gr pastas M3. Domāju ja ir vēlme, tad aizej uz autokrāsu veikalu un iepērcies, ja normāls pārdevējs, tad palīdzēs, ā aizmirsu, pēc tam protams vajadzētu arī ievaskot, veiksmi. |
|
janchux-l
|
2007-12-12 14:12:08 Berzt ar rokām- uz to nu mani gan nepierunātu, pat ja tā būtu tikai 1 švīka, bet pirkt visu, kas tur nepieciešams vienai mašīnai galīgi nav vērts, tad jau labāk sameklēt kādu labu pulētāju un viss, lai cilvēks dara savu darbu, bet par vaskošanu piekrītu, to vajag pēc pulēšanas, lai aizsargā laku no jaunu švīku veidošanās, kā arī mazgāt vieglāk.Paršo tēmu varu daudz runāt, tikai ne deldējot pirkstus uz klaviatūras, kādā pasākumā esmu ar mieru papļāpāt, tas man tīk, ka tik nav jāstrādā! |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » virsbūves pulēšana