Windstar » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Windstar

Lapas: [1]
Windstar ( 2429 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki...

Uzkrita acs uz viena Winstar 98 2l ar gāzi... Kāds nav barucis ar šādu? Varbū dzirdēts ko tauta runā...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Cik te tautā dzirdēts par Voyager, 2l motors varētu būt par mazu miniveniem. Kaut gan jāsaka, mūsu forumā nevienu ar 2l motoru pēdējā laikā neesmu piefiksējis. Ja kāds dzird, lai stāsta.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man ir 2l voyagers. Gad nopirku, vienā servisā remontēju spuldzi man meistars tā nosmīkņāja pateica ka nu pa mazu esot prekš tik smagas autiņa... Jāsaka godīgi ka īpaši sūdzēties nevar, protams ar auto nepagonkosi, bet pilsētā man nav bijusi problēa ar atruma uzņemšanu, uz šosejas savukār ir tā kā apdzenu uz taisnākiem gabaliem kad labi redzu kad pretī nav mašinas... apdzen labi, protams ne jau kā vecais māsas bumers, kad iekurini tad aiziet, un patēriņš uz 30l uzlec Liekas ka ir ekonomisks, vismaz mazāk par veco 2l sierru noteikti rij... Izbraucu liepāju turp atpakāl un 3 dienas mazliet pavizinājos liepājā pa pilsētu bija izgājusi apmēram 1/2 bākas... Jauda viņa ir 133 zirgu, manlikas ka 2.5 bija 154... tākā īpaši jau neatpalik. Cilvēkam kurš grib lielu ekonomisku mašinu un netrako uz ceļiem manlikas ideāls variants. Nav nācies vēl nožēlot ka izvēlējos šo variantu.

Ah nu jā par windstar, es laprāt zinātu kādas ir eksploutācijas/remonta izmaksas šim, jo LV manlikas nav pārāk populārs!?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu re, pats vien biji lielākais speciālists par 2l Voyager. Man pašam liekas, ka motoram būtiskākais lai kalpo ilgi un bez lielām problēmām. Par Windstar kaut ko vari palasīt http://www.fordclub.lv/rus/forum/forum/?groups_id=21 .

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Cik nu esmu interesējies par Windstar, liekas ka mazāk par 3 l nava, varbūt kļūdos. Windstars sākumā esot projektēts kā kravas furgons, pēc tam fiksi salikti krēsli un logi, sacensība par tirgus nišu tā teikt. Esmu mazliet fordu fans, tomēr winda vietā voygeri paņēmu, svarīgākais arguments - dīzelis.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Windstar
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online