user manual » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » user manual

Lapas: [1] 2 3 4
user manual ( 5562 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Labdien!
Šodien iegādājos sev Voyageri. bet ir problēma ar tādu nieka lietiņu kā pulksteņa uzstādīšana, nepielec un viss :twisted: ....! Var būt varat pateikt kur netā var atrast kautkādas instrukcijas, vai pamācības, vēlams kriviski , vai latviski, angliski jau arī var bet diezgan lēni ar to boksterēšanu . esmu īpašnieks 2000 gada 2,5 L dīzelim!
Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

es domāju par pulksteni kas pie griestiem, kad sadomāju uzstādīt ieslēdzās hronometrs, kuru var nomest pa nullēm.... bet nevar dabūt atpakaļ, bet radio man nokodēts, nāksies ņemt ārā lai nolasītu kodu

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pameklē forumā, bija linki no kurienes nokopēt rokasgrāmatas.
Pulksteņa uzstādīšana ar divām pavisam mazām podziņām uz radio priekšējā paneļa. Nospiest var ar irbulīti, pildspalvu vai ko tamlīdzīgu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

cesars"]es: "
Nav tur pulksteņa ! Tikai hronometrs, kas rāda, cik ilgi aizdedze ieslēgta. Tā nu tas ir.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

:shock: a pulkstenis tik radio?????? Kādas vēl tur lietas rāda? Manam pie termometra visādi burtiņi mainas - tas laikam būs gaisa piesārņojuma līmenis kad rāda NE tad nedrīkst elpot, a kad rāda W tad viss ok

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

cesars"]:shock:: "

Tas ir kompass! Lai neapmaldās trijās priedēs! :wink:
N - ziemeļi; S - dienvidi; E - austrumi; W - rietumi! Un tas "NE" nozīmē virzienu-ziemeļaustrumi.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ups!!!! viskaut ko izdomājos, bet tik tālu gan neaizdomājos......!!!

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Domāju, ka TC motors tirgo arī lietotāja rokasgrāmatas, pārāk dārgi tas nevarētu būt, painteresējies.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » user manual
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online