Atsleega aizdedzee "na savsem"? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Atsleega aizdedzee "na savsem"?

Lapas: [1] 2
Atsleega aizdedzee "na savsem"? ( 3124 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Taa, ir jauna un diezgan nopietna probleema, proti, shodien kaa apstaajos pie darba ar savu 93. gada Voyageri, izvilku atsleegu no aizdedzes, izlecu no buudas un grasiijos jau durvis sleegt ciet, bet kaa pieliku atsleegu pie cauruma... iopcik, atsleega 2x iisaaka! Paskatos aizdedzee- kaa tad, atsleegas puse palikusi dzilji iekshaa!!! Joki mazi! Un smiekliigaakais tas, ka aizlikos uz atsleegu SOS servisu, kur raadu meistaram atsleegu, a shis smiineedams jautaa: "Vojaadzzeriitis?"! Es saku, ka ir gan un shis man no sava darba galda panjem vienu taadu aizdedzes atsleegas bloku (apmeeram, 7*10 cm kastiite) un tik turpina smiiineet! Protams, taa tikai taada ironiska sagadiishanaas un tomeer... Tad nu, varbuut kaads no jums ir shito lietu meegjinaajis izmakshkjereet? Kas tur jaajauc valjaa, cik sarezgjiiti, pasham daraams, ja taa, tad cik ilgaa laikaa? Atsleegu kkaa izmaaniit no turienes aaraa neizskataas iiipashi ceriigi! Paldies jau ieprieksh!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Neapshaubu, bet man vajag Valmieraa!

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

29255872-Rīgā, labs specs pa atslēgām

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Joris

146 ziņas

PM

P.S. Kādus gadus atpakaļ ar nolauztu garažas atslēgu šitāds variants man izdevās... :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

Joris

146 ziņas

PM

Mēģini paklapēt pa aizdedzes atslēgu! Ņemot vērā fizikas likumus nolauztajam gabalam vajadzētu pašam līst laukā, varbūt!!! :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Augstu veerteeju padomu, bet diez vai meegjinaashu! Atsleega ir diezgan dzilji un vinju no malaam satur taas bumbinjas vai kas nu tur! Katraa zinjaa, vieta tur mazliet, nazliet ir, bet nav tik smalki shtrumenti! Nopirku gan shodien aptiekaa smalkaako pinceti, bet taapat par lielu- jaameegjina riid uz smirgjelja apstraadaat un mociities atkal!

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Ar superliimi, mosh izdodas

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ielīmēs tā, ka nebūs nekādu cerību dabūt ārā.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Atsleega aizdedzee "na savsem"?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online